Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

5 lucruri pe care trebuie sa le stii inainte de a cumpara cartuse de cerneala (inkjet)

Cautati tonere pentru o imprimanta Canon, cartuse inkjet pentru o imprimanta Brother sau tonere laser pentru vreo imprimanta HP? Oricare ar fi brandul cartusului pe care doriti sa-l cumparat, exista cateva lucruri de care este recomandat sa tineti cont, inainte de a face comanda. Astfel veti putea alege cel mai bun cartus care se potriveste nevoilor si cerintelor dumneavoastra.

1. Verificati cartusul de cerneala daca este intr-adevar gol.
Inainte de a va hotari sa cumparati un cartus, verificati ca cel pe care il aveti in imprimanta sa fie intr-adevar gol. Asta pentru ca in cazul imprimantelor cu ikjet, cerneala se poate usca sau duzele se pot infunda. Prin urmare, verificati daca nu s-au intamplat aceste lucruri inainte de a cumpara un cartus inkjet nou.

toner laser

2. Atentie la compatibilitate.
Din pacate inca mai exista o multime de persoane care comanda un anumit cartus inkjet si atunci cand il primesc constata cu stupoare ca acesta nu li se potriveste si nu e compatibil cu imprimanta. Este extrem de important sa verificati compatibilitatile intre imprimanta pe care o detineti si cartusul pe care intentionati sa-l cumparati. Cartusele inkjet nu sunt toate la fel, ci difera de la o imprimanta la alta. Deci nu tine de faptul ca ati cumparat un cartus compatibil sau original. Chiar si cei care cumpara cartuse originale pot intampina aceasta problema. Prin urmare, inainte de a cumpara un cartus verificati ca acesta sa functioneze cu imprimanta pe care o aveti. Notati modelul imprimantei si dupa aceea incepeti sa cautati cartus pentru ea. Daca nu sunteti sigur ca un cartus se potriveste cu imprimanta dumneavoastra, nu-l cumparati sau intrebati persoana de la vanzari.

3. Nu va uitati in primul rand la pret.
Unii oameni fac greseala sa se concentreze pe pret ca fiind un factor decisiv atunci cand cumpara cartuse. Aceasta este o greseala imensa pentru ca daca veti cumpara cartuse ieftine exista riscul sa aveti de a face cu o calitate proasta a imprimarii. Prin urmare, vor creste costurile de imprimare. Cautati optiuni eficiente, nu neaparat pe cele mai ieftine. Acordati importanta si calitatii cartusului.

4. Nu cumparati cartuse expirate.
Data expirarii cartusului se afla pe cutie si ar trebui sa o verificati inainte sa cumparati cartusul.

3. Alegeti un distribuitor de cartuse de calitate si de incredere.
La www.toner-factory.ro gasiti o gama variata de cartuse si servicii competitive. Puteti fi sigur ca faceti alegere corecta si ca veti fi multumit de calitatea cartuselor comandate.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J