Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

8,7 % din conturile facebook sunt false!

Facebook arunca bomba si recunoaste ca foarte multe conturi sunt false, mai exact, ei spun ca 8,7% din aceste conturi sunt false. Deci ne putem uita pe statistici si vom vedea ca facebook detine in prezent 955 de milioane de conturi si 8,7% inseamna undeva la 83 de milioane de conturi care sunt facute aiurea.

Aceste cifre sunt oficiale si au aparut in urma unui raport trimestrial facut de reteaua de socializare, un raport ce era de asteptat pentru ca spamul a fost si o sa ramana in continuare.

In jur de 46 de milioane de conturi sunt duplicate, utilizatorii crand mai multe conturi  pentru prezenta lor online, in perspectiva aceste conturi sunt inactive pentru ca nu au reusit sa mentina mai mult de unul. Trebuie sa recunoastem ca si noi Romanii practicam aceste conturi si dupa aceea le lasam balta si nu mai intram niciodata pe ele

Aici chiar nu o sa-ti vina sa crezi, aproximativ 22 de milioane de conturi nu au nici o treaba cu persoanele reale, sunt conturi facute pentru caini, pisici si alte animale de companie. Cei de la facebook sustin ca la aceste conturi le trebuiau pagini, insa majoritatea merg pe profile. Acestea sunt permise dar sunt considerate ca si conturi duplicate.

Si noi in tara avem sute de exemple, cainele lui x sau motanul lui y.

Peste 14 milioane de conturi sunt nedorite, in urma spam-ului ele au devenit profile oficiale insa nu au poze si nici prieteni. Deci una peste alta facebook este momentan la putere si ramane una dintre cele mai accesate retele de socializare de pe planeta. In Romania a prins foarte bine, rar sa gasesti o fata de 20 de ani si sa nu aiba profil pe minunata retea de socializare.

Una peste alta am incheiat articolul si va spun cu voce tare „facebook este si va ramane cel mai mare spion al omului”

Sunteti de acord ?
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J