Acer Aspire V Nitro Black Edition-caracteristici şi preţuri

Acer a lansat la show-ul anual de comerţ din Germania o nouă gamă de laptopuri destinate gaming-ului, denumite Acer Aspire V Nitro Black Edition. Cele 3 modele din serie, dintre care 2 cu un ecran de 15.6 inci şi unul cu ecranul de 17.3 inci, vor fi disponibile în Statele Unite la preţul de 1,099 dolari, iar în Australia la 1,399 dolari australieni. Pentru Marea Britanie compania încă nu a confirmat un preţ.

Cele trei modele au procesor Intel Core i7-4710HQ şi grafice Nvidia GeForce GTX860M, ceea ce le face mai puţin competitive faţă de modele similare de pe piaţă, precum cele de la Alienware care deţin carduri grafice de 870 sau 880 M, deşi laptopuri de gaming la fel de subţiri, precum cel de la Lenovo, modelul Y50 posedă carduri tot de 860 M.

Acer-Aspire-V-Nitro-Black-Edition-price-specs

Modelele V15 de 15.6 inci au un display de 1,920×1,080 pixeli şi memorie RAM de 8 GB. Modelul mai mare, cu display de 17.3 inci, care va fi disponibil online pentru clienţii americani pe site-ul Newegg, include un hard drive standard de 1 TB, iar versiunea mai scumpă, disponibilă pe Amazon, are 128 GB SSD/1TB HDD.

Laptopurile lansate de Acer cântăresc doar 2.5 kilograme, fiind uşoare şi luminoase cu o grosime de 24 mm, mai rar întâlnită la laptopurile medii. Versiunea V17 va fi disponibilă pe Amazon, dar şi alte site-uri de comerţ din America la preţul de 1,499 dolari. Pe lângă display-ul generos, această versiune are o memorie RAM de 16 GB şi un driver pentru Blu-ray.

Acer-Aspire-V-Nitro-2

Noile laptopuri pentru gaming de la Acer ţin pasul cu tendinţa actuală în materie de astfel de device-uri şi anume renunţarea la laptopurile mari şi greoaie din anii precedenţi. Aspire V Nitro Black Edition sunt disponibile, după cum indică şi numele, doar pe negru mat, tastatura beneficiind de un colorit roşu datorită led-urilor. Versiunea V15 la 1,099 dolari va putea fi achiziţionată după 15 octombrie în Statele Unite, urmând o lansare apropiată şi în Marea Britanie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.