Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

ADATA XPG Z1, primele memorii DDR4 din seria XPG pentru overclocking

Compania ADATA Technology a prezentata primele memorii XPG Z1 DDR4, unde XPG este seria dedicata overclocking-ului, iar memoriile XPG Z1 ofera si suport pentru noile procesoare high-end, Haswell-E, de la Intel.

Memoriile DDR4 vor beneficia de performante mai mari si de un consum mai mic de energie, decat normele obisnuite pe memoriile DDR3. Compania a micsorat tensiunea de lucru pana la 1.2 V, cu 0.3 V mai mica decat tensiunea anterioare de 1.5 V, rezultand o scadere a consumului de energie cu pana la 20%.

ADATA XPG Z1 promite o perfectionare a transferului de date, avand frecvente ce pot ajunge pana la 2800 MHz, latente CL 17-17-17 si o latime de banda care urca pana la 22 GB/s. Tensiunea de doar 1.2 V ii permite sa atinga performantele maxime.ADATA XPG Z1 DDR4 1

ADATA a optat pentru un design cu tema aviatiei si o textura de carbon care e folosita si la masinile de cursa, insemnand drumul catre performante uimitoare.

Pe langa prezenta atragatoare, designul beneficiaza de TCT (Thermal Conductive Technology) pentru o racire performanta si de un PCB (Printed Circuit Board) in 10 straturi din cupru cu 2oz pentru o racire mai imbunatatita si o eficienta mai mare, cipurile integrate in memoriile XPG Z1 sunt in contact direct cu radioatoarele, rezultand utilizare cu temperaturi scazute si o micsorare a rezistentei electrice care reduce consumul de energie.ADATA XPG Z1 DDR4 2La sfarsit ne abatem putin de la subiect, referindu-ne la procesoarele high-end, Haswell-E, de la Intel. Acestea erau asteptate sa fie lansate prin luna septembrie a acestui an, insa compania Intel a anuntat ca vor fi disponibile pe piata din data de 29 august 2014.

Procesoarele Intel Haswell-E vor avea trei CPU-uri (Central Processing Unit): doua hexa-core si unul octa-core, fiind si primele procesoare care vor fi compatibile cu memoriile DDR4 si placile de baza fabricate pe chipset-ul Intel X99 Express. Haswell-E va fi realizat pe 22nm si va veni pe socket-ul LGA 2011-3.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J