Adobe a anuntat Mobile Canvas, noua suita de aplicatii pentru platforma iOS

Adobe a prezentat noua sa suita de aplicatii, Mobile Canvas, pentru platforma iOS, in cadrul conferintei anuale MAX (4-8 octombrie 2014 – Los Angeles). Compania si-a acordat toata atentia, in acest an, pe sistematizarea simpla a suitei sale software pentru mobil in patru categorii: Illustration, Imaging, Video si Creative Cloud Capture Apps. Categoriile includ aplicatii noi sau versiuni actualizate ale acestora.

Illustration: Illustrator Line – permite utilizatorilor accesul la instrumentele favorite de desen vectorial si caracteristici intr-o interfata simplificata, dar si integrare moderna de inalta precizie cu Illustrator CC si suport actualizat pentru Adobe Ink si Slide.
Illustrator Draw – schimba desenele efectuate in imagini vectoriale, avand sansa de editare a vectorilor.Adobe Creative CloudImaging: Photoshop Sketch – este o versiunea actualizata a aplicatiei Adobe Sketch din App Store, care se integreaza cu Photoshop si Illustrator disponibile pe desktop, actionand similar precum o tableta grafica pentru desktop.
Photoshop Mix – a fost lansat prima data pe iPad, fiind un instrument de editare complet si foarte sofisticat, care pune la dispozitie in totalitate modul de lucru a aplicatiei pentru desktop, in prezent si pe iPhone, iar odata cu noua actualizare integreaza si compatibilitatea cu functiile imbunatatite ale versiunii Photoshop pentru desktop.
Lightroom Mobile – detine un nou element social care permite utilizatorilor sa comenteze si sa distribuie fotografii mai usor, dar si sincronizarea coordonatelor GPS intre aplicatiile mobile si cele desktop.

Video: Premiere Clip – este pentru prima data cand Adobe ofera o aplicatie de editare video pe platforma iOS. Aceasta este o versiunea foarte optimizata a aplicatiei Premiere Pro CC pentru desktop, care permite o editare simpla (audio, text, tranzactii si alte efecte) si in timp ce este deschisa in aplicatia mobila poate sa ruleze si sa fie editata si in aplicatia de pe desktop.Mobile CanvasCC Capture Apps: Brush – creaza pensule noi, bazate pe imagini facute de utilizator, pentru utilizarea lor in suita de aplicatii Adobe Creative Cloud.
Shape – permite crearea unor forme utilizate in aplicatii pentru desktop, fiind transformate in arta vectoriala ce poate fi folosita in Illustrator CC si Adobe Illustrator Line prin Creative Cloud Libraries.
Color – este un rebranding a aplicatiei Kuler, care utilizeaza camera foto pentru a captura culori ce vor fi salvate ca teme, in cloud, si sunt disponibile in aplicatiile Illustrator CC si Photoshop CC.

Suita de aplicatii, Mobile Canvas, este disponibila deja in App Store. Aplicatiile sunt oferita gratuit spre descarcare, insa vor putea fi folosite doar cu ajutorul unui abonament Creative Cloud.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.