Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Allview lanseaza X2 Soul mini, smartphone-ul de doar 5,15 mm grosime

Allview, cea mai cunoscuta companie producatoare si distribuitoare de produse electronice din Romania, a lansat smartphone-ul X2 Soul mini. Smartphone-ul de doar 5,15 mm grosime care a fost fabricat din materiale de calitate, fiind recunoscut dupa designul „simplu, elegant si deosebit”.

X2 Soul mini este construit dintr-un sasiu, din magneziu si aluminiu, de tip unibody care ofera o greutate mai mica si o rezistenta mai mare. In plus, fata si spatele dispozitivului au fost protejate de un strat de sticla rezistent,iar marginea display-ului masoara doar 1,8 mm pe laturile lungi.

„Gama noastra variata de smartphone-uri raspunde cerintelor si stilurilor diferite de consum a tehnologiei mobile. Utilizatorii moderni cauta cel mai adesea un device deosebit, un smartphone rafinat care ii scoate in evidenta”, a declarat Lucian Peticila, Manager General Allview.

„X2 Soul mini reprezinta abordarea minimalista a lui X2 Soul si este device-ul potrivit persoanelor care cauta un display mai mic inglobat intr-un design simplu, elegant si deosebit”, a mai adaugat Lucian Peticila.Allview X2 Soul miniSmartphone-ul Allview X2 Soul mini are un ecran AMOLED (cu tehnologia One Glass Solution (OGS) si protejare printr-un strat de sticla rezistent la zgarieturi si socuri.) de 4,8 inch la rezolutie HD de 1280 x 720 pixeli pixeli, camera principala model OV8858 de 8 MP (cu F/2.0, Autofocus si LED Flash), camera frontala de 1,2 MP (cu F/2.0, Autofocus si LED Flash), 5,15 mm grosime si o greutate de 97 de grame.Allview X2 Soul mini (2)Acesta vine cu o camera foto principala, model OV8858, de 8 MP cu F/2.0, Autofocus si LED Flash, iar aceasta vine cu mai multe perfectionari si cu garantarea unei reduceri de pana la 50% a consumului de energie. Camera principala mai include si alte functii interesante, precum filmare Full HD, High Dynamic Range (HDR), filtre, machiajuri profesionale si fotografiere panoramica sau la gesturi. Smartphone-ul mai vine si cu o camera frontala, BSI, de 5 MP cu F/2.0, perfecta pentru selfie-uri si apeluri video.Allview X2 Soul mini (3)Allview X2 Soul mini are un procesor octa-core la 1,7 GHz, 1 GB de memorie RAM, 16 GB spatiu de stocare si procesor grafic Mali 450. Smartphone-ul mai are o baterie, SDI, de 2050 mAh care promite o autonomie de functionare mai mare, de pana la 11 ore de convorbire, 8 ore de redare video playback si 200 de ore in stand-by, dar si o durata de viata indelungata.Allview X2 Soul mini (4)Allview X2 Soul mini este deja disponibila la precomanda, iar pretul de pornire este de 1000 lei.
2 thoughts on “Allview lanseaza X2 Soul mini, smartphone-ul de doar 5,15 mm grosime

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J