Allview lanseaza X2 Soul mini, smartphone-ul de doar 5,15 mm grosime

Allview, cea mai cunoscuta companie producatoare si distribuitoare de produse electronice din Romania, a lansat smartphone-ul X2 Soul mini. Smartphone-ul de doar 5,15 mm grosime care a fost fabricat din materiale de calitate, fiind recunoscut dupa designul „simplu, elegant si deosebit”.

X2 Soul mini este construit dintr-un sasiu, din magneziu si aluminiu, de tip unibody care ofera o greutate mai mica si o rezistenta mai mare. In plus, fata si spatele dispozitivului au fost protejate de un strat de sticla rezistent,iar marginea display-ului masoara doar 1,8 mm pe laturile lungi.

„Gama noastra variata de smartphone-uri raspunde cerintelor si stilurilor diferite de consum a tehnologiei mobile. Utilizatorii moderni cauta cel mai adesea un device deosebit, un smartphone rafinat care ii scoate in evidenta”, a declarat Lucian Peticila, Manager General Allview.

„X2 Soul mini reprezinta abordarea minimalista a lui X2 Soul si este device-ul potrivit persoanelor care cauta un display mai mic inglobat intr-un design simplu, elegant si deosebit”, a mai adaugat Lucian Peticila.Allview X2 Soul miniSmartphone-ul Allview X2 Soul mini are un ecran AMOLED (cu tehnologia One Glass Solution (OGS) si protejare printr-un strat de sticla rezistent la zgarieturi si socuri.) de 4,8 inch la rezolutie HD de 1280 x 720 pixeli pixeli, camera principala model OV8858 de 8 MP (cu F/2.0, Autofocus si LED Flash), camera frontala de 1,2 MP (cu F/2.0, Autofocus si LED Flash), 5,15 mm grosime si o greutate de 97 de grame.Allview X2 Soul mini (2)Acesta vine cu o camera foto principala, model OV8858, de 8 MP cu F/2.0, Autofocus si LED Flash, iar aceasta vine cu mai multe perfectionari si cu garantarea unei reduceri de pana la 50% a consumului de energie. Camera principala mai include si alte functii interesante, precum filmare Full HD, High Dynamic Range (HDR), filtre, machiajuri profesionale si fotografiere panoramica sau la gesturi. Smartphone-ul mai vine si cu o camera frontala, BSI, de 5 MP cu F/2.0, perfecta pentru selfie-uri si apeluri video.Allview X2 Soul mini (3)Allview X2 Soul mini are un procesor octa-core la 1,7 GHz, 1 GB de memorie RAM, 16 GB spatiu de stocare si procesor grafic Mali 450. Smartphone-ul mai are o baterie, SDI, de 2050 mAh care promite o autonomie de functionare mai mare, de pana la 11 ore de convorbire, 8 ore de redare video playback si 200 de ore in stand-by, dar si o durata de viata indelungata.Allview X2 Soul mini (4)Allview X2 Soul mini este deja disponibila la precomanda, iar pretul de pornire este de 1000 lei.

2 thoughts on “Allview lanseaza X2 Soul mini, smartphone-ul de doar 5,15 mm grosime”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.