Am testat DSLR Nikon D7000 cu Obiectiv 18-105mm VR!

nikon d7000In urma cu cateva zile am testat dslr-ul Nikon D7000 cu obiectiv 18-105mm VR si vrem sa spunem ca am ramas uimiti de claritatea pozelor si viteza cu care se misca acest aparat.

Nu suntem profesionisti insa trebuie sa fi prea orb ca sa nu vezi ce poate face acest aparat cand il ai in mana. Putem spune ca avem numai cuvinte de lauda, atat la claritatea pozelor cat si la filmarile full hd.

Dupa ce facusem cateva poze parca nu ne mai puteam dezlipi de el, parca si forma aparatului iti era draga, plus de asta sa nu mai zicem de viteza cu care sunt facute pozele. Adica poti face poze instantaneu, nu trebuie sa mai astepti sa se incarce nimic, nu ai cum sa apesi pe butonul de facut poze mai repede decat se incarca el.

Aparatul are 16.2 MPx si poate filma la o rezolutie de 1920×1080, are 39 de puncte de focalizare si dispune de un motor EXPEED 2 de procesare a imaginii. Nu ne bagam prea mult in detalii pentru ca intram in ceata, de ce sa vorbim noi despre distanta focalam, sau despre diafragma cand nu stim ce inseamna asta.

Cand auzim de pret trebuie sa ti se faca rau, nu costa decat 55 de milioane de lei vechi, un fleac pentru cei care vor sa se laude cu un aparat super profesionist.

Garantam ca DSLR-urile NIKON sunt pe primul loc in lume, depasind cu mult Sony si Canon.

Urmariti acest test video in varianta full hd

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.