Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Antreprenor in serie – Andrei Ursachi

Sa fii antreprenor este o raritate, iar sa devii antreprenor in serie este un lucru si mai delicat. In SUA se pare ca doar 1 din 10 adulti se implica in activitati antreprenoriale. Iar acest lucru pare sa fie cauza provocarilor cu care se confrunta intreprinzatorii. Un studiu realizat la un moment dat de catre Universitatile din Michigan si Stanford arata ca peste 70% dintre antreprenorii care se lanseaza intr-un business si esueaza, raman dezamagiti si nu mai incearca din nou. Cei mai multi antreprenori nu fac fata esecurilor.

Dar acelasi studiu a scos la iveala o categorie aparte a intreprinzatorilor – antreprenori in serie – ce a continuat sa se lanseze in diferite business-uri inregistrand succes dupa succes. Un bun antreprenor in serie reuseste sa treaca rapid de la o situatie la alta, in domenii din cele mai diverse. Cei mai bun antreprenori in serie se trezesc in fiecare dimineata cu idei excelente de afaceri profitabile.

Daca vrei sa intri in lumea business-urilor de succes, incepe prin a te imprieteni cu un antreprenor in serie.

Ce este si ce face un antreprenor in serie?

Un intreprinzator in serie este acel antreprenor care are un aport constant de idei inovatoare si care creaza permanent afaceri noi. Intreprinzatorul clasic porneste de la o idee, infiinteaza firma, dupa care, in functie de cum merg lucrurile, se ocupa de buna administrare a noii firme. Spre deosebire de acesta, un antreprenor in serie va veni cu o idee si va incepe mai multe business-uri in acelasi timp. Asta inseamna ca vorbim despre o persoana care are capacitatea de a produce in timp scurt o multime de idei unice, foarte flexibila, inovatoare, deschisa, cu experienta, cu o viziune ampla. In acest moment, probabil ai inteles de ce este esential sa apelezi la un antreprenor in serie.

Antreprenor in serie – 4 caracteristici principale

Iata 4 trasaturi importante pe care trebuie sa le aiba orice intreprinzator bun.

1. Managementul timpului. In orice business timpul este o resursa incredibil de importanta. Un antreprenor in serie reuseste sa gestioneze perfect timpul, in orice imprejurare. Daca la un moment dat timpul pare sa nu fie suficient pentru un antreprenor in serie, atunci el trebuie sa inceapa sa delege sarcini mai putin importante, de care se pot ocupa alti angajati.

2. Relatii strategice. Un antreprenor in serie are nevoie de o echipa puternica de parteneri, iar el trebuie sa dezvolte permanent relatii strategice.

3. Curiozitate sporita. O trasatura care face diferenta dintre un simplu intreprinzator si un antreprenor in serie este curiozitatea, sub cea mai intensa forma. Un antreprenor de succes va cauta permanent sa se informeze, sa se inspire si sa se conecteze cu lucruri noi, oameni noi si situatii noi. Asta pentru ca el stie ca toate acestea pot genera idei valoroase care pot duce in final la business-uri de succes.

4. Perseverenta. Determinarea si perseverenta fac parte din ADN-ul unui antreprenor in serie, dar este important ca el sa stie cand un proiect nu functioneaza si cand trebuie sa-l abandoneze. Cand esecul este inevitabil, un bun antreprenor in serie va reusi sa-l identifice rapid si sa se reorienteze. Inca existamulti intreprinzatori care tin prea mult la un concept sau la un proiect gresit implementat.

Cauti un antreprenor in serie?

Daca ai o idee de afacere si cauti un investitor de incredere sau un mentor cu experienta care sa te ghideze pe culmile succesului, alege sa lucrezi cu Andrei Ursachi – antreprenor in serie. Daca nu esti convins ca ideea ta este viabila sau daca pur si simplu vrei sa devii intreprinzator, dar nu ai idee cum sa faci acest lucru, alege sa incepi cu Andrei Ursachi – generator de solutii si idei de afaceri viabile.

Viziteaza andreiursachi.eu – inspira-te, invata, cere si vei primi tot sprijinul de care ai nevoie pentru a patrunde in lumea cea buna a business-urilor profitabile.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J