Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Aparat de ras Philips RQ1175/16: pret, review si discutii !

Suntem foarte bucurosi de a va putea prezenta astazi un produs exceptional, de o calitate superioara, special creat parca pentru confortul barbatilor. Ne referim aici la aparatul de ras de ultima generatie creat de Philips, unul extrem de bun si performant, care raportat la calitatile remarcablie de care dispune, are un pret foarte bun, de numai 632 RON (verifica noua oferta de pret pentru acest produs).

Speram sa va putem detalia cat mai bine posibil caracteristicile acestui aparat, pentru a putea intelege si dumneavoastra cat de eficient si util poate fi acest produs.

Aparatul de ras de ultima generatie de la Philips este unul fara fir, fiind prevazut cu un numar de trei lame din otel de cea mai buna calitate, avand o singura treapta de viteza.

Suntem siguri ca deja va place acest aparat de ras din punct de vedere al aspectului estetic, dar pentru a va convinge cu adevarat vom prezenta mai jos si calitatile tehnice, dar si nenumaratele functii speciale pe care acesta le detine.

Aparat de ras Philips RQ1175 16

Vom incepe prin a va prezenta, atat cat putem, cateva functii importante pe care le are acest aparat de ras de la Philips.

Sistemul Gyroflex 2D este implementat in constructia acestui aparat de ras, pentru a va oferi posibilitatea de a reduce presiunea, lamele adaptandu-se usor pe contururile fetei reducand astfel la minim iritatia, beneficiind in orice moment de cel mai comod si placut barbierit!

O alta functie ce merita prezentata este si Aquatec. Cu ajutorul acesteia va puteti barbieri atat cu pielea uscata, cat si cu ea umeda prin folosirea unui gel sau a unei spume de ras, pentru a simti un confort suplimentar al tenului fetei.

Acest superb aparat de ras are si cateva accesorii in dotarea sa, cum ar fi o husa, o perie de curatat, un stand de incarcare dar si un capac de protectie.

In ceea ce priveste acumulatorul, acesta este unul de tip Li-Ion , de culoare rosu cu o durata de functionare de aproximativ 50 de minute.

Asadar, putem afirma cu toata responsabilitatea, ca acest aparat de ras de ultima generatie de la Philips este unul de cea mai buna calitate si foarte performant in acelasi timp, pe care merita sa il aveti si dumneavoastra.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J