Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Aparat foto digital Canon IXUS, 265, 16 MP-caracteristici şi preţ

O viaţă avem şi pe aceea o fotografiem! Iar dacă vrem ca fotografiile cu amintirile noastre să fie extrem de reuşite, aparatul digital Canon IXUS ne garantează succesul. Aparatul este perfect pentru cei care se află în continuă mişcare, putând fi ţinut în buzunar, iar funcţiile multiple pe care le are vor contribui simţitor la calitatea fotografiilor şi la surprinderea fiecărui moment special, fără a rata nimic.
Sistemul HS de 16 MP, obiectivul ultra-grandangular, Zoom-ul optic şi Zoom Plus care apropie imaginea obiectelor, sunt doar câteva dintre funcţiile lui Canon IXUS cu ajutorul cărora veţi fotografia precum un profesionist.

res_2b8b86cbd9cc0238198ae8204215298b
Fotografiile sunt mai clare cu ajutorul sistemului IS inteligent care selectează automat modul optim de stabilizare a imaginii din 8 opţiuni, pentru a asigura fotografii şi video-uri clare şi detaliate. Mai mult, obiectivul puternic cu zoom 12x şi Zoom Plus24x vă permite să realizaţi fotografii perfecte chiar dacă subiecţii se află la o distanţă mai mare de dumneavoastră.
Camera foto poate fi conectată la smartphone, PC, imprimante şi alte dispozitive compatibile prin Wi-Fi şi NFC, iar după conectare aveţi posibilitatea de a adăuga locaţii GPS la imagini.
Funcţia Creative Shot vă transformă fotografiile într-unele extrem de artistice. Realizaţi simplu fotografia, iar camera foto o va analiza şi va genera automat 5 imagini creative, oferind un colorit şi o lumină artistică inedită unei fotografii banale.
Modul Inteligent automat vă permite să realizaţi fotografii şi filmuleţe memorabile. Această funcţie are rolul de a selecta setările perfecte din 32 de variabile. Modul Hibrid automat creează un filmuleţ din înregistrarea de clipuri video de câte 4 secunde înaintea fiecărei capturi.

res_4b33e5b88b31b690405eca68cc530f51
Deveniţi regizorii propriilor filmuleţe cu ajutorul funcţiei de înregistrae Full HD în format MP4, funcţia IS creând filme stabile, fără tremuratul mâinii care afectează calitatea înregistrărilor. Iar acestea pot fi revăzute şi analizate la nesfârşit pe ecranul LCD de 3 inci.
Acestea sunt doar câteva dintre funcţiile lui Canon IXUS la care se mai adaugă numeroase funcţii de editare a fotografiilor, setare a culorilor etc. Şi dacă mai luăm în considerare designul elegant, small al aparatului a cărui greutate nu se va simţi deloc în bagajul de călătorie, geantă sau chiar buzunar, aparatul se dovedeşte a fi o alegere excelentă şi o investiţie înţeleaptă în schimbul a 600 de lei.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J