Aparat foto digital Samsung ST72, 16MP – pret si detalii!

samsung_st72In aceasta seara discutam de un aparat foto digital care merita sa-l ai tot timpul cu tine, nu este un DSLR, nu este profesional insa face fotografiile extrem de bine si se incadreaza perfect in raportul calitate-pret.

Samsung ST72 are nici mai mult, nici mai putin decat 16 MP, filmeaza la o rezolutie HD 1280 x 720 si are un design simplu, usor de manevrat, meniu foarte previzibil. Un aparat de fotografiat care nu trebuie sa ai cunostinte pentru a face poze de calitate, pur si simplu setezi modul in care faci fotografiile si apesi butonul, restul face Samsung ST72, un model care te face sa-l vrei.


Samsung ST72 are un ecran luminos de 3 inch, ofera contrast puternic si reproducere cromatica extinse, ceea ce va permite sa va bucurati de o imagine mai ampla si mai clara, o imagine care se regleaza in functie de luminozitatea cadrului.

Nu am inteles de ce pretul acesta, sa zic ca mi se pare putin cam mare. Este o camera care merita sa o iei la oferta si sa nu dai pe ea mai mult de 300 RON, bina ca daca stam sa ne gandim ca este Samsung atunci avem de ce sa oferim acest pret.

Putem sa remarcam si alte functii pe care acest aparat foto le pune la dispozitie utilizatorului, Functia Magic Frame, Modul de Fotografiere in miscare si Functia Panorama aduc un plus pentru acest aparat de fotografiat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.