Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Aplicaţia care te face să arăţi mai bine

Nu toată lumea este fotogenică sau telegenică, aşa că Looksery, un site care se ocupă cu tehnologia digitală, s-a gândit să creeze o aplicaţie care să-i ajute pe oameni să arate mai bine când sunt filmaţi.

Aplicaţia foloseşte efecte speciale în timp real care îndepărtează imperfecţiunile de pe faţă de genul roşeţei, acneei şi care cosmetizează trăsăturile transformând, de exemplu, culoarea ochilor, forma nasului, a obrajilor. Programul care ne ajută să arătăm mai bine în mediul online este deja disponibil pe iTunes App Store şi permite şi transformarea feţelor în avatare, pentru ca imaginea să fie completă şi perfectă.

În prezent, există deja numeroase opţiuni prin care pot fi adăugate avatare cu propria imagine atunci când folosim webcam-ul, însă sunt puţine care funcţionează şi pe mobil. Cele care funcţionează, de exemplu Tango, nu oferă o imagine reprezentativă a feţei utilizatorului, ci sugerează mai degrabă o stare de spirit şi nu reprezentarea recognoscibilă a chipului.

in post

Aplicaţia Looksery nu elimină avatarele haioase precum pisica morocănoasă, ursuleţul caraghios sau craniul în flăcări. Ceea ce aduce nou este posibiltatea de a vorbi pe chat arătând impecabil datorită unor filtre care îmbunătăţesc aspectul fizic, astfel că, de acum înainte, vom vorbi pe chat arătând ca pe coperta unei reviste glossy. Aplicaţia înlătură cearcănele, modifică chiar nuanţa tenului, îndepărtează ridurile şi schimbă culoarea şi forma ochilor.

Compania iniţiatoare a programului, înfiinţată în 2013, îşi propune să îmbunătăţească aspectul fizic al clienţilor săi în mediul online, întocmai ca un program de photoshop, fără a se limita doar la fotografii. Looksery a dorit crearea unui sistem unic prin care un soft să optimizeze calitatea imaginilor prin identificarea părţilor din faţă care se mişcă şi care nu. Acest lucru permite programului să ajusteze părţi ale feţei care nu sunt tocmai perfecte şi să ne facă să arătăm mai bine.

Aplicaţia are de înfruntat numeroşi competitori pe o piaţă deja supraaglomerată de tot felul de programe de photoshop. Un alt obstacol ar mai fi acela că oamenii nu vor să se ştie neapărat că imaginea lor este editată. Oricum aplicaţia poate fi descărcată gratuit de pe iTunes.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J