Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Aragaz Arctic AG 6612DTTL – pret, review si pareri !

Simtiti nevoia de a va inlocui vechiul aragaz cu unul nou (Arctic AG6612DTTL) si mult mai performant? Daca raspunsul este „da”, atunci va aflati in locul potrivit.

Avem placerea de a va prezenta noul aragaz de la Arctic, unul de cea mai buna calitate, care pe langa o functionare perfecta va ofera si un grad ridicat de siguranta.

Aragazul de ultima generatie de la Arctic este de culoarea alba cu dimensiunile standard(IxLxA) de 85x60x60 centimetri.

Plita acestui aragaz este prevazuta cu un numar de patru arzatoare cu sistemul de aprindere electrica, alimentarea acestuia facandu-se exclusiv pe gaz.

Aragaz Arctic AG 6612DTTL

In ceea ce priveste cuptorul acestui aragaz, putem spune ca este prevazut atat cu rotisor cat si cu grill. La fel ca plita si cuptorul beneficiaza de aprindere electrica, alimentarea facandu-se tot pe gaz.

Deasemenea cuptorul este prevazut si cu alte cateva functii pe care vi le vom aduce la cunostinta dumneavoastra. Acesta este dotat cu un timer electronic, beneficiaza de iluminare proprie si cum era de asteptat are un grad ridicat de siguranta.

Tinand cont de toate aceste lucruri, putem afirma cu incredere ca, aragazul Arctic, este unul foarte bun, de un real ajutor pentru bucataria oricaruia dintre noi.

Mancarea gatita prin intermediul acestui ragaz va avea mereu gustul dorit de dumneavoastra.

Ce este demn de remarcat, il reprezinta faptul ca acest aragaz dispune de functia Safety Plus, o functie care intrerupe in mod automat alimentarea cu gaz in cazul in care, dintr-un motiv sau altul, flacara se stinge.

Arctic a dotat acest aragaz de ultima generatie si cu un regulator de presiune, care va este foarte util cand doriti sa pastrati o presiune constanta a gazului.

Totodata,prin folosirea acestui aparat electrocasnic, veti reduce considerabil consumul de gaz si veti putea gati mereu in siguranta.

Va mai precizam faptul ca, aragazul Arctic, are capacul din sticla si este prevazut atat cu tava cat si cu gratar pentru cuptor, avand chiar si un sertar inferior pentru vase.

Si, daca mentionam si pretul de doar 949 de lei (verifica pretul actualizat aici) al acestui minunat aragaz de ultima generatie de la Arctic, nu va ramane decat sa il achizitionati, el fiind de o reala utilitate pentru orice bucatarie.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J