Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Aragaz Arctic UAM4S – ai 30 de zile să te răzgândeşti

Producatorii Romani de electrocansice au fost anul acesta pe val, discutam strict despre firma ARCTIC, o firma care s-a dezvoltat si care a reusit sa faca produse de calitate batandu-se cu firme uluitoare precum Samsung, Indesit, Whirlpool etc. Arctic si-a castigat multi cumparatori dintr-un singur motiv „pretul”, care este mult mai mic decat cel al concurentilor.

Astazi vom discuta de Aragazul Arctic UAM4S, un aragaz ieftin care merita cu siguranta cumparat in bucataria dumneavastra, iar cand spuna asta ma refer la faptul ca este produs in Romania si ca să luati un alt Aragaz cu aceleasi caracteristici trebuie mai puneti ceva bani peste, asta datorita transportului pentru ca ele nu sunt fabricate in Romania.

Aragazul Arctic UAM4S beneficiaza in aceasta perioada si de o oferta foarte tentanta, in caz ca esti nemultumit de produs ai 30 de zile sa te razgandesti, perioada campaniei este 1 iulie 2014 – 30 iunie 2015 si este valabila pentru toate produsele Arctic indiferent ca discutam de frigidere, cuptoare etc.

In principiu nu prea avem sa sa spunem despre un aragaz, insa noi vom preciza pentru toti cei care doresc sa-l achizitioneze, ca este pe gaz, vine cu un numar de 4 arzatoare si cred ca arata bine in orice bucatarie.

De asmenea, daca il achizitionati de la cel mai mare magazin online din Romania si aveti un aragaz stricat, ruginit sau care nu mai functioneaza si doriti sa scapati de el, atunci bifati „Doresc ridicarea gratuită a produsului vechi” si cand vi-l aduce pe cel nou, curierul o sa-l ridice pe cel vechi.

Foarte important mai este faptul ca vine in pachet cu capacul metalic, de asemenea avetm si tava + gratar pentru cuptor, este bine de stiut ca vin la pachet si cu aceste accesorii, pentru ca in trecut mi s-a intamplat sa nu primesc aragazul cu capac, nefiind atent la caracteristicile produsului.

Va recomandam Aragazul Arctic UAM4S pentru ca vine cu un discount de 10% (valabil in momentul scrierii articolului) si cu o garantie de 36 de luni.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J