Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Aragaz electric Hansa FCCB54000 – preţ şi caracteristici

Aragazele electrice sunt extrem de căutate în această perioadă, fiind ultima modă în materie de produse electrocasnice. Popularitatea lor se datorează mai multor beneficii pe care acestea le oferă comparativ cu aragazele pe gaz.
Printre avantajele pe care un aragaz electric le oferă se numără încălzirea gradată a plitei, astfel că nu există riscul de a da mâncarea în foc, cuptorul care coace rapid şi uniform fără să ardă sau să lipească alimentele datorită căldurii răspândite uniform şi sistemele de autocurăţare şi ventilaţie cu care cele mai multe sunt dotate. Un aragaz electric este puţin mai scump faţă de unul pe gaz, ceea ce este un dezavantaj.

Pentru cei care îşi doresc un aragaz electric al cărui preţ să nu depăşească 1000 de lei, aragazul electric Hansa este ideal. Acesta are 4 zone de gătit, plită şi cuptor alimentate electric, grill şi clasa A. Are 2 arzătoare mici şi 2 normale, grătar pentru cuptor, 1 tavă adâncă.

res_6efa42a809f5bbf72f64c63fd4e9808d
Folosirea unui aragaz electric ridică în mintea tuturor o problemă: consunul ridicat de curent. De fapt, un astfel de aragaz consumă energie doar puţin mai mult decât un aragaz pe gaze, dar prezintă numeroase avantaje precum calitatea superioară a mâncărurilor pregătite la cuptor a cărui temperatură rămâne constantă, lipsa mirosului de gaz din bucătărie care consumă oxigen, plita cu inducţie care se curăţă foarte uşor.

Aragazul Hansa va aduce o evoluţie în calitatea mâncării pregătite. Dimensiunile acestuia sunt de 85x50x60 cm, lăţime de 50 cm şi greutate de 32 Kg. Aragazul este prevăzut cu un geam interior al uşii cu instrucţiuni pentru gătit, plită vitroceramică, nivelul de zgomot produs este de 27 dB, iar puterea totală de 7800 W şi este disponibil doar pe maro.
Aragazul electric de la Hansa va reprezenta, cu siguranţă, o schimbare în bucătăria dumneavoastră. Gătitul va fi mult mai uşor, fără riscuri de ardere sau explozie.
One thought on “Aragaz electric Hansa FCCB54000 – preţ şi caracteristici

  1. Lucian

    Initial m-am orientat catre un aragaz pe gaz, insa tot am citit pe forum ca se merita si cele electrice, asa ca am optat pentru acest model. Revin cu informatii dupa ce apuc sa il montez si va spun primele imresii.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J