Aragaz Hansa FCGW50003011: pret, review si oferte!

Aveti nevoie de un aragaz nou, dar in acelasi timp, eficient si competitiv si nu stiti ce alegere sa faceti? Inseamna ca ati ajuns in locul potrivit, Hansa FCGW50003011 este alegerea perfecta atunci cand doriti un produs de calitate la un pret foarte bun!

Avem placerea de a aduce in atentia dumneavoastra astazi, un produs foarte elegant, de o calitate superioara ce va ofera si garantia sigurantei.

Este vorba despre noul aragaz de ultima generatie produs de Hansa, care, raportat la performanta acestuia, are un pret foarte accesibil de numai 599 RON (verifica noua oferta de pret).

Si, pentru a va convinge pe fiecare dintre voi de utilitatea si calitatea acestui aragaz, vom detalia in cele ce urmeaza toate caracteristicile, atat estetice cat si tehnice ale acestuia.

Aragazul Hansa ne este oferit in culoarea alba, avand o greutate de 35 de kilograme la dimensiunile standard (IxLxA) de 85x50x60 centimetrii. Tinand cont de faptul ca are o latime de numai 50 de centimetri, il puteti manevra foarte usor si il puteti instala oriunde veti dori, in bucataria dumneavoastra.


Odata trecut cu bine de proba aspectului estetic, vom incepe sa va oferim detaliile care conteaza cu adevarat si anume cele privind calitatea si performanta tehnica a acestui aparat electrocasnic.

Aragaz Hansa FCGW50003011

Aragazul Hansa FCGW50003011 este dotat cu un numar de patru arzatoare, dintre care doua sunt normale, unul mic si altul mare. Cele doua arzatoare normale au o putere de 1.4 kw fiecare, arzatorul mic de 1 kw si arzatorul mare de 2.4 kw. Alimentarea plitei se face exclusiv pe gaz si are un nivel de siguranta foarte ridicat!

Cat despre cuptorul acestui exceptional aragaz va spunem ca are o capacitate de 58 litri, beneficiind si de incalzire inferioara, iar alimentarea acestuia se face tot cu gaz.

Totodata are in dotarea sa si un gratar pentru cuptor, dar si doua tavi, una fiind plata si cealalta adanca.

Astfel, prin achizitionarea acestui aragaz Hansa FCGW50003011, veti avea posibilitatea de a gati mancarea preferata la cea mai buna calitate, avand mereu siguranta functionarii in cele mai optime conditii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.