Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Review si pret: Combina frigorifica Arctic AK366NFS+

Nu sunt un cunoscator in combine frigorifice, insa cond vine vorba de gusturi si calitate cu siguranta imi pot da cu parerea. In sfarsit pot spune ca am reusit sa ma decid asupra unei combine, este vorba de modelul „Arctic AK366NFS+” un frigider de care aveam mare nevoie in ultima perioada, asta pentru ca vechiul frigider s-a stricat, era destul de vechi si daca il reparam oricum nu mai facea fata cerintelor mele.

Combina frigorifica Arctic AK366NFS+ arata foarte bine atat pe interior cat si pe exterior, este foarte incapatoare, silentioasa si cu un consum redus de energie. Dispune de numeroase tehnologii despre care vom discuta in minutele ce urmeaza, insa tot ce conteaza este pretul promotional al acestui produs.

Am ales Arctic, firma Romaneasca despre care am numai cuvinte de lauda in ultima perioada, s-au dezvoltat foarte mult si au pus bazele unei inginerii care functioneaza foarte bine pe toate aparatele electrocasnice. Eu unul m-am saturat de „tampenii de firma” care sunt facute in China sau Polonia, sau mai stiu eu pe ce vapor unde costurile de productie sunt mici.


Cel putin stiu ca banii mei raman in ROMANIA, asa ca am ales un produs facut la noi.

Mai jos am preluat informatiile de pe emag.ro, cel mai mare magazin online din Romania, un magazin de la care am comandat cu incredere de fiecare data si am fost foarte multumit. Am preluat aceste informatii in conditiile in care nu sunt un super cunoscator in frigidere si electrocasnice.

arctic-AK366NFS+

EcoBuzz
Sistem de avertizare acustica ce atentioneaza asupra neinchiderii corecte a usilor in cazul in care usa frigiderului ramane deschisa pentru mai mult de 1 minut, fie din cauza neinchiderii corecte, fie in cazul deschiderii prelungite.
La ce ajuta: Previne consumul excesiv de energie sau cresterea temperaturii in interiorul compartimentelor combinei frigorifice.
MultiFrost Zone
Compartiment cu usa rabatabila ce permite congelarea alimentelor de mari dimensiuni, dar care este prevazut si cu tavita detasabila pentru depozitarea fructelor si legumelor de mici dimensiuni (ex. afine, capsuni, etc) si cu  tavita pentru gheata.
La ce ajuta: Optiuni multiple de congelare, usurinta in utilizare.
EcoFresh
Compartiment cu o temperatura apropiata de 0°C, ideala pentru pastrarea alimentelor perisabile precum  produsele lactate si carnea care nu trebuie congelata, evitandu-se in acest fel imprastierea mirosurilor in cadrul compartimentului.
La ce ajuta: Conditii optime de pastrare pentru anumite tipuri de alimente.
Safety Glass
Rafturi construite din sticla speciala, cu rezistenta ridicata.
La ce ajuta: Siguranta in exploatarea aparatului.
EcoLed
Sistem de iluminare pe baza de LED-uri ce asigura un consum energetic de 7 ori mai mic, avand o durata de viata egala cu aceea a aparatului.
La ce ajuta: Economie de energie; lumina mai puternica si mai putina caldura degajata in compartimentul frigorific.
EcoFrost Free
Sistem de racire ce previne formarea ghetii in cele 2 compartimente ale combinei frigorifice, eliminand nevoia dezghetarii si asigurand un nivel optim de umiditate cu ajutorul curentilor de aer.
La ce ajuta: Economie de timp, confort si usurinta in utilizarea produsului.

Pe finalul articolului vreau sa precizez ca am achizitionat acest produs cu o garantie de 36 de luni cu posibilitate de extindere la 60 de luni, transportul produsului a fost gratuit si am beneficiat de deschiderea coletului la livrare pentru a verifica daca este in siguranta. O poti face si tu direct din link-ul urmator: Combina frigorifica Arctic AK366NFS+, 355 l, Clasa A+, No Frost, H 201 cm, Argintiu
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J