Arctic EF6100+ – masina de spalat rufe ieftina !

Daca va doriti o masina de spalat destul de eficienta, insa care sa nu presupuna o investitie foarte mare, este potrivit modelul Arctic EF6100+. Aceasta masina dispune de o capacitate de incarcare de 6 kg si este inclusa in clasa A+ de eficienta energetica, avand 1000 rpm. Design-ul masinii este unul simplu si placut, iar datorita culorii complet albe, este potrivita pentru orice incapere, indiferent de cum este aceasta amenajata.

Panoul de control al masinii de spalat Arctic EF6100+ dispune in partea stanga de un sertar pentru detergent si balsam, iar in centru se afla un selector de program. In partea dreapta exista un afisaj de tip LED, care arata viteza de rotatie folosita. Incarcarea masinii este frontala, iar cele 1000 de rpm sunt suficiente pentru o stoarcere corespunzatoare a hainelor.

Consumul este de 0,86 kWh, datorita clasei energetice din care face parte, insa este avantajoasa si din punct de vedere al consumului de apa, astfel incat este incadrata in clasa de eficienta de spalare A, cu un consum anual de 10340 L. O functie  interesanta este sistemul electronic de control al balansului, prin care sunt distribuite uniform rufele in interiorul tamburului, pentru ca vibratiile si zogomotul din timpul stoarcerii sa nu deranjeze.

Masina de spalat rufe Arctic EF6100

Zgomotul redus produs de masina de spalat Artictic EF6100+ se datoreaza si design-ului S-shape, prin care se pot spala rufele in liniste chiar si pe perioada noptii. Design-ul panourilor laterale al masinii de spalat dispune de striatii  in forma literei S, care reduc vibratiile, pentru a fi astfel diminuat zgomotul din timpul spalarii.

La aceasta masina de spalat sunt disponibile 15 programe de spalare si dispune de programe pentru delicate, spalare manuala, lana, bumbac, sintetice,  program pentru spalare rapida de 15 minute si program cu clatire, stoarcere si evacuare. De asemenea, cuva este confectionata din prolipropilena, iar tamburul din otel inoxidabil.

Totodata, este o masina de spalat slim, datorita adancimii de 45 centimetri, motiv pentru care este potrivita pentru spatiile mai mici. Datorita raportului dintre pretul avantajos al masinii de spalat Arctic EF6100+ si rezultatele bune in spalare pe care le ofera, gratie functiilor sale, este un model destul de bun.

Daca sunteti interesati de aceasta masina de spalat de la Arctic, puteti accesa bannerul de mai jos, pentru a afla mai multe informatii, dar si pentru a afla pretul actualizat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.