Boiler electric Ariston Velis Premium 50

Ce ai putea sa zici despre un boiler? …mai nimic daca este sa tinem cont de atributiunile lui, insa vreau sa remarc faptul ca exista si modele mai „smechere” care fac treaba mult mai bine si mult mai in siguranta fata de modelele ieftine care le cumperi acum si la anu trebuie sa le schimb.

Asa ca ne-am decis sa discutam despre Boilerul electric Ariston Velis Premium 50, un boiler care ne-a atras atentia datorita pretului scazut dar si datorita caracteristicilor foarte puternice pe care le are. Tinand cont ca dorim sa achizitionam ceva profi, care sa nu stam in fiecare an sa-l schimbam, am ales acest boiler de la Ariston, un boiler care vine cu foarte multe plusuri si recomandari.

Incepem prin a spune ca putem sa-l montam atat in pozitie orizontala cat si in pozitie verticala, are o putere de 2x1500W si vine cu un volum de 50 litri, un volum acceptabil tinand cont ca timpul de asteptare pentru incalzirea apei este redus. Nu stiu cat este de important pentru unii insa le spunem ca avem o presiune de 0.8 Mpa si un tip de protectie Titan emailat.

Boiler electric Ariston Velis Premium 50, 2 x 1500 W, 50 l, 0.8 Mpa, Functie ECO, Izolatie termica, Doua rezervoare, Display LCD, Ecran tactil, Posibilitate de programare, Instalare V/O, Alb
Boiler electric Ariston Velis Premium 50, 2 x 1500 W, 50 l, 0.8 Mpa, Functie ECO, Izolatie termica, Doua rezervoare, Display LCD, Ecran tactil, Posibilitate de programare, Instalare V/O, Alb

Designul este destul de important daca este sa tinem cont ca avem o baie noua, cu gresie frumoasa, cu faianta care straluceste, este clar ca trebuie sa avem si un boilar care nici sa nu atraga prea mult privirea, dar nici sa fie o baragladina de 100 litri care stai o ora sa se incalzeasca apa. Insa dupa cum spuneam, designul conteaza, asa ca avem un boiler simplu, cu un afisaj led pe mijloc care se poate personaliza pe bunul tau plac.

Ariston Velis Premium 50 are o greutate de 20 kg, insa cand il montati trebuie sa va asigurati ca suporta inca 50 de 50 kg, aceste kg reprezentand volumul de apa.

Pe finalul articolului, vreau sa precizez ca daca dispuneti de suma de bani pentru achizitionarea lui, sa nu mai stati pe ganduri pentru ca merita cu siguranta. Ganditi-va ca luati un produs de 3 milioane lei vechi, cu un design varza, cu un timp de incalzire al apei foarte mare, de o calitate inferioara fata de modelul prezentat, care probabil intr-un an sigur o sa aveti probleme cu el, asa ca sunt prea multe dezavantaje ca sa va ganditi la bani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.