Aspiratoare ECO Philips

Noua gamă de aspiratoare ECO Philips

Cei de la Philips nu au stat pe loc anul acesta si au lansat o noua gama de aspiratoare, o gama a carui slogan este „consum mic si putere mare de aspirare”.

Noile aspiratoare ECO de la Philips vin cu caracteristici foarte puternice, insa si preturilor lor au cam sarit calul, insa ne gandim ca abia le-au lansat si de aceea avem asemenea discrepante si probabil la sfarsitul anului 2014 o sa avem discount-uri foarte mari pentru aceasta gama de aspiratoare.

Incepem prin a spune cititorilor ca cel mai ieftin aspirator din aceasta gama este 579 ron (acest pret este in momentul scrierii articolului si il regasim la modelul FC8521/09), un pret destul de accesibil fata de celelalte modele noi lansate.

2bb21a14730e220e3cde94ef7a987fac

Aspirator cu sac Philips Performer Expert FC8725/09, 5 l, Tub telescopic, 650W, HEPA 13, Albstru (click pe link pentru a verifica noua oferta de pret pentru acest aspirator) – este un aspirator ce face parte din Clasa de eficienta energetica care vine cu tehnologia AirflowMax, aceasta este capabila sa optimizeze fluxul de aer, permitand desfacerea uniforma a sacului de praf, pentru a putea beneficia de cea mai mare putere de aspirare, chiar si atunci cand sacul este aproape plin. De asemenea trebuie precizat ca avem noul cap de aspirare 3-in-1 TriActive+ care este capabil sa adune particulele mari si fine de praf, astfel putem spune ca ne poate aspira si mizerii mai mari, dar si pe cele foarte micute.

Aspiratoare ECO Philips
Aspiratoare ECO Philips

Capacitatea sacului este de 5 l si putem spune ca in acest caz nu trebuie sa desfacem sacul din zi in zi pentru ca s-a umplut. O capacitate destul de mare incat sa-l desfacem odata la 6 luni ca sa-l curatam, bineinteles ca asta depinde si de locul unde este utilizat.

Cum ne-a obisnuit cei de la Philips, avem setari variabile de putere, in functie de necesitate putem selecta nivelul optim de aspirare. Iar ca si idee putem sa facem curatenie in toata casa pentru ca avem un cablu de 8 metri, suficient de lung incat sa facem si la vecini daca dorim.

Online blackjack

Philips Performer Expert FC8725/09 vine cu filtrul HEPA13 si AirSeal care capteaza chiar si cel mai fin praf inainte ca aerul sa fie evacuat inapoi, pentru un mediu curat si lipsit de praf si aer lipsit de alergeni. Aerul evacuat este chiar mai curat decat aerul din camera.

Aspirator cu sac Philips Expert FC8721/09, 5 l, Tub telescopic, 650W, HEPA, Rosu inchis (click pe link pentru a verifica noua oferta de pret pentru acest aspirator) – avem un aspirator tot cu o putere de 650 w si cu sistemul Hepa, insa la un pret mult mai mic. Ce nu am inteles noi este faptul ca avem aceleasi caracteristici, insa decat pretul si culoarea difera, ori snt ceva greseli pe site ori nu am reusit sa vedem noi diferentele. Daca le vedeti dumneavoastra ne puteti spune printr-un simplu comentariu si noi vom adauga pe site.

Aspirator fara sac Philips PowerPro Activa FC9525/09, 1.6 l, Tub telescopic, 750W, HEPA 10, Acvamarin (click pe link pentru a verifica noua oferta de pret pentru acest aspirator) – este un aspirator care vine cu o putere ceva mai mare, aici discutam despre 750w si de un sac de 1.6 litri, astfel suntem nevoiti sa-l curatam mult mai des fata de modelele precedente. Daca la cele doua aspiratoare pe care le-am prezentat mai devreme aveam un filtru Hepa 13, la acesta avem filtrul Hepa 10 si clasa de eficienta energetica B.

Aspirator cu sac Philips Performer Active FC8527/09, 4 l, Tub telescopic, 750W, HEPA 10, Maro (click pe link pentru a verifica noua oferta de pret pentru acest aspirator) – acest model vine cu o putere a motorului de 750 w, un sac cu capacitatea de 4 l si un filtru Hepa 10, clasa de eficienta energetica este B, la fel ca modelul prezentat anterior. Ca si idee avem cam aceleasi caracteristici dar un alt design, un design mult mai clasic care ne aduce o scadere de pret.

Aspirator cu sac Philips Performer Active FC8521/09, 4 l, Tub telescopic, 750W, HEPA 10, Rosu (click pe link pentru a verifica noua oferta de pret pentru acest aspirator) – este cel mai ieftin aspirator din aceasta gama iar caracteristicile complete la gasiti in link-ul produsului (text rosu).

One thought on “Noua gamă de aspiratoare ECO Philips”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.