Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Aspirator de mână Philips FC6140/01, 45 W, 0.5 l

Un mini-aspirator cu o putere de aspirare mare vă va fi mereu la îndemână pentru menţinerea curăţeniei în casă şi nu numai. Aspiratorul de mână Philips este extrem de eficient pentru întreţinerea curăţeniei zilnice, fiind folositor în aspirarea prafului, curăţarea scamelor de pe covor sau canapea şi poate fi folosit şi pe scaunele de la maşină.

Miniaspiratorul beneficiază de un design aerodinamic al capului de aspirare, pentru o mai bună aspirarea a prafului de pe orice suprafaţă, acesta fiind creat special pentru a a asigura o aspirare optimă a celor mai fine particule de praf. Forma ergonomică poate pătrunde în zonele cel mai greu accesibile.

Philips FC6140/01 este prevăzut cu funcţii speciale, create cu scopul de a oferi o curăţare cât mai riguroasă a suprafeţelor din casă. Fluxul de aer ciclonic fără sac păstrează murdăria în interior, în rotaţie, pentru a asigura o putere de aspirare înaltă şi o curăţare de lungă durată. MiniVac are un sistem de filtrare în 2 etape, care garantează că murdăria va rămâne în recipient până la golirea acestuia. Primul filtru blochează murdăria, iar cel de-al doilea captează particulele de praf fine.

res_0ee77f5e5fd33c221925fb395ef64004
De asemenea, miniaspiratorul Philips FC6140/01 se goleşte foarte uşor datorită capului de aspirare care se detaşează într-o secundă, astfel încât murdăria din interior se elimină simplu, fără a o atinge. Datorită mânerului curbat, MiniVac vă ajută să curăţaţi cele mai îndepărate zone ale casei, fără teama de a-l scăpă din mână. Şi dacă doriţi să-l aveţi mereu la îndemână, acesta poate fi ataşat pe o bază de încărcare, agăţat pe perete sau pe masă.
Bateriile NiMH de 3.6 V sunt foarte puternice şi asigură o funcţionare de durată a aspiratorului, fiind mai rezistente decât alte produse similare datorită acumulatorilor puternici NiMh care sunt mai rezistenţi decât cei standard, NiCd.

MiniVac de la Philips are o greutate de 1.3 Kg şi costă aproximativ 160 de lei.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J