Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Aspirator Zelmer AQUAWELT 919 OST, 1600 W-preţ şi funcţii

Pentru o curăţenie completă şi eficientă, aspiratorul Aquawelt de la Zelmer este alegerea ideală. Funcţiile acestuia oferă o curăţare a covoarelor şi a podelei de la a la z, fiind primul aspirator multifuncţional care poate fi utilizat pentru aspirarea uscată folosind un sac, cât şi pentru spălarea podelelor şi a tapiţeriei sau chiar aspirarea apei de pe podea.Aspiratorul este nu doar foare eficient şi complet, dar raportul calitate preţ este unul care merită. Pentru 800 de lei, aspiratorul de la Zelmer se va dovedi o investiţie înţeleaptă pentru orice casă.

Curăţenia nu a fost nicicând mai ecologică. Sacul Saft bag anti-alergenic, cosnumul redus de energie datorită motorului Eco Power dar şi zgomotul redus de 80 dB sunt doar câteva dintre motivele pentru care aspiratorul de la Zelmer merită investiţia.

asu919.0st
Aquawelt curăţă complet părul de animale de pe covoare, funcţia de spălare le împrospătează culoarea, iar numeroasesele perii vor pătrunde în fiecare colţ al casei. Rezervoarele de apă şi detergent sunt detaşabile, putând fi folosit ca un aspirator cu sac obişnuit.

Sistemul modern cu 4 trepte de filtrare asigură o calitate ridicată a aerului suflat, iar aerul absorbit trece printr-un filtru de apă cu 2 filtre de spumă şi apoi prin filtrul HEPA care reţine 99% din particule.

Aquawelt are o putere de 1600 W şi o capacitate de colectare de 2.5l. Apiratorul este destul de voluminos, având o greutate de 8.5 kg şi dimensiuni de 384x492x357 mm, dar este foarte uşor de manevrat. Printre accesoriile din pachet se numără o perie standard, o perie mică, una pentru spaţii înguste, duza pentru aspirare lichide, o perie Turbo, un variator de putere.

Aspiratorul Zelmer Aquawelt va deveni un ajutor indispensabil în orice gospodărie, funcţiile sale de curăţare vă ajută să curăţaţi în profunzime mizeria şi microbii din casă, iar preţul este unul competitiv cu al altor aspiratoare cu funcţii similare existente pe piaţă.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J