Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

ASUS Fonepad Note: Pret si caracteristici !

ASUS Fonepad NoteCei de la ASUS nu se lasa si vor sa intre tare pe piata smartphone-urilor din Europa, de aceasta data a prezentat modelul Fonepad Note, o amenintare directa pentru Samsung Glaxy Note.

Modelul a fost lansat in urma cu cateva zile intr-un targ de telefonie mobila din Taiwan, are un ecran de 6 inch si foloseste tehnologia IPS+ 1080p, iar ca sistem de operare se merge tot pe Android.

Ca si design putem spune ca este asemanator cu Fonepad, insa intr-o forma mult mai mica pentru ca acesta detine un ecran de 6 inch fata de 7 inch cat detine Fonepad.

Fonepad Note are 3G, un procesor Intel Atom Z2569 cu o frecventa de 1,6GHz , cu 2048 MB RAM si camera principala ce poate sa faca fotografii la o rezolutie de 8 MP.

Sincer sa fiu cred ca o sa fie un adversar pe masura pentru SAMSUNG Note, cred ca o sa vina cu un pret mult mai mic si asa o sa castige cei de la ASUS din piata, acum nu mai ramane decat sa vedem ce pret o sa-i puna. Pana una alta avem un pret pentru Asus Fonepad, pret ce o sa-l gasiti in link-ul de mai jos:

OFERTA: Fonepad Asus ME371MG-1I024A – PRET ACTUALIZAT – LIVRARE GRATUITA- GARANTIE 24 LUNI

http://www.youtube.com/watch?v=nEpbKEE7k2s
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J