ASUS Fonepad Note: Pret si caracteristici !

ASUS Fonepad NoteCei de la ASUS nu se lasa si vor sa intre tare pe piata smartphone-urilor din Europa, de aceasta data a prezentat modelul Fonepad Note, o amenintare directa pentru Samsung Glaxy Note.

Modelul a fost lansat in urma cu cateva zile intr-un targ de telefonie mobila din Taiwan, are un ecran de 6 inch si foloseste tehnologia IPS+ 1080p, iar ca sistem de operare se merge tot pe Android.

Ca si design putem spune ca este asemanator cu Fonepad, insa intr-o forma mult mai mica pentru ca acesta detine un ecran de 6 inch fata de 7 inch cat detine Fonepad.

Fonepad Note are 3G, un procesor Intel Atom Z2569 cu o frecventa de 1,6GHz , cu 2048 MB RAM si camera principala ce poate sa faca fotografii la o rezolutie de 8 MP.

Sincer sa fiu cred ca o sa fie un adversar pe masura pentru SAMSUNG Note, cred ca o sa vina cu un pret mult mai mic si asa o sa castige cei de la ASUS din piata, acum nu mai ramane decat sa vedem ce pret o sa-i puna. Pana una alta avem un pret pentru Asus Fonepad, pret ce o sa-l gasiti in link-ul de mai jos:

OFERTA: Fonepad Asus ME371MG-1I024A – PRET ACTUALIZAT – LIVRARE GRATUITA- GARANTIE 24 LUNI

http://www.youtube.com/watch?v=nEpbKEE7k2s

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.