ASUS ROG Poseidon GTX 980, placa video cu DirectCU H2O

ASUS ROG Poseidon GTX 980 este noua placa video cu tehnologie DirectCU H20, prezentata de catre companie in Romania, incluzand o solutie termica hibrida exclusiva care permite o racire extrem de eficienta fie cu aer sau apa.

Noua placa video este alimentata de cea mai recenta unitate de procesare grafica (GPU) NVIDIA GeForce GTX 980. Cu racirea DirectCU H2O inclusa pe placa, oferind utilizatorilor posibilitatea de racire fie cu apa sau aer, ROG Poseidon GTX 980 atinge temperaturi de functionare cu 27 de grade C mai joase decat designul de referinta. Insemnand performante de gaming cu 10% mai ridicate in Watch Dogs si cu 7% mai bune in Battlefield 4.

ROG Poseidon GTX 980 este, de asemenea, incarcate cu tehnologii si inovatii ROG (Republic of Gamers), inclusiv doua ventilatoare anti-praf pentru o longevitatea crescuta, elemente de racire turnate sub presiune pentru o racire mai buna in zona tranzistorilor MOSFET, module reglementare de tensiune Digi+ (VRM) cu condensatori negri solizi pentru o stabilitate incredibila si durata de viata de 5 ori mai mare. ROG Poseidon GTX 980 vine echipat cu 3x conexiuni native DisplayPort care accepta NVIDIA G-SYNC, permitand utilizatorilor de a conecta pana la 3 monitoare G-SYNC pentru a crea un mediu de joc foarte captivant. Noua placa video vine, de asemenea, cu GPU Tweak, un software care stoarce performanta maxima de la GPU, setari grafice in timp real si live streaming foarte usor.ASUS Poseidon GTX 980Tehnologie exclusiva DirectCU H2O pentru temperaturi de 2 ori mai reci si performante de 3 ori mai silentioase:
ROG Poseidon GTX 980 dispune de tehnologia exclusiva DirectCU H2O, care combina aerul si canalele de apa pentru a furniza o flexibilitate completa pentru utilizator – si o racire ultra-eficienta pentru cardurile grafice.

O camera de vapori este in contact direct cu nucleul grafic pentru dispersarea rapida a caldurii, in timp ce conductele din cupru si lamele extinse de racire transmit mai departe caldura afara si continua sa mentina temperatura rece. Cu racirea cu apa, ROG Poseidon GTX 980 atinge temperaturi de functionare cu pana la 27 de grade C mai mici decat alte modele de referinta.

Mai mult, incluzand conducte standard G¼-inch cu filet, ROG Poseidon GTX 980 poate utiliza, imediat, sistemele de racire cu apa deja existente.

Noua placa video dispune de ventilatoare anti-praf care ofera o racire mai buna, functionare silentioasa si o extindere a duratei de viata. ROG Poseidon GTX 980 are o rezistenta crescuta la praf si alte particule, inseamnand o durata de viata de pana la 25% mai mare decat modelele de referinta.ASUS Poseidon GTX 980 (2)Constructie robusta menita sa dureze:
Inginerii ASUS au conceput ROG Poseidon GTX 980 pentru o functionare continua. Placa video include exclusivul Digi+ VRM cu tehnologie Super Alloy Power. Condensatorii negri solizi, bobinele Super Alloy Power cu miez dur si tranzistorii MOSFET intariti, dispun de o rezistenta mai buna a solicitarilor si temperaturilor ridicate, cu ajutorul materialelor speciale, crescand in acelasi timp fiabilitatea si durata de viata de pana la cinci ori. Digi + VRM reglementeaza tensiunea digitala, asigurand spatiul necesar pentru setarile experimentale la un nivel de neegalat.

ROG Poseidon GTX 980 integreaza o placa metalica, fabricata din aliaj de aluminiu, si o armura turnata sub presiune cu paduri termice, prevenind indoirea si imbunatatind racirea in zonele memoriilor si tranzistoriilor MOSFET.

Putere imensa de jocuri:
Placa video ROG Poseidon GTX 980 include software-ul exclusiv GPU Tweak, permitand controlul rapid, simplu si sigur asupra frecventelor memoriilor, vitezelor ventilatoarelor si valorilor de consum, dar si impingerea placii grafice la limitele sale. Functia GPU Tweak Streaming permite utilizatorilor sa transmita live pe internet actiunea de pe ecran, astfel incat alti utilizatori pot viziona jocurile jucate. Pe partea de sus, ROG Poseidon GTX 980 arata uimitor, mai include LED-uri rosii care clipesc atunci cand placa video functioneaza.ASUS Poseidon GTX 980 (3)Specificatii Poseidon-GTX980-P-4GD5:
– NVIDIA GeForce GTX 980;
– PCI Express 3.0;
– Memorie 4GB GDDR5;
– Frecventa boost 1279 MHz;
– 2048 nuclee CUDA;
– Frecventa memorie 7010 MHz;
– Interfata memorie 256-biti;
– 1x Native Dual-link DVI-I (iesire);
– 1x HDMI 2.0 (iesire);
– 3x nativ DisplayPort 1.2 (iesire).

Placa video ASUS ROG Poseidon GTX 980 va fi disponibila, in Romania, la finalul acestui an, iar pretul recomandat de vanzare va fi de 2700 lei (cu TVA inclus).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.