Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Combina frigorifica Beko DBK 386 WDR+

Sunt pe punctul de a cumpara o combina frigorifica, insa este foarte greu sa ma decid, in prima faza am ales modelul Beko DBK 386 WDR+, care pot spune ca m-a uimit datorita caracteristicilor foarte bune dar si a pretului redus, le-am combinat si rezultatul din punctul meu de vedere este sa o achizitionez de black friday 2014.

Beko pentru mine a fost o firma mai necunoscuta, insa cautand detalii despre producator, am aflat ca Beko isi are sediul in Turcia si produc produse electrocasnice inca din anul 1967, iar daca au rezistat pana in momentul de fata inseamna ca au si ei un cuvant de spus in ceea ce priveste calitatea si fiabilitatea produselor.

Combina frigorifica Beko DBK 386 WDR+ vine cu un volum net total de 331 l, din care 87 l sunt distribuiti catre congelator si restul de 244 l catre frigider, facand parte din clasa de eficienta energetica A+, putem spune ca in cateva randuri am prezentat cam tot ce era de prezentat, insa articolul continua si va spunem ca mai avem ceva de zis despre modelul Beko DBK 386 WDR+

Design foarte atragator, intodeauna albul se combina cu orice, poti sa ai mobila neagra, poti avea gresia din bucatarie de orice culoare pentru ca albul ramane alb si se poate combina in orice postura, indiferent ca pe viitor vom schimba mobila sau nu. Mai mult de atat, in jumatatea combinei frigorifice se afla un display led, care vine cu functia de inregistrare, putem lasa mesaje copiilor sau ne putem amuza prin simplul fapt ca putem lasa mesaje neortodoxe.

Ca un punct negativ atunci cand am citit caracteristicile acestei combine frigorifice, a fost faptul ca vine cu un singur compresor, insa este ok pentru zgomot si sa nu uitam ca ajuta foarte mult la consumul de energie, din cele citite am observat ca vine cu un consum anual de 281 kw.

Functii si siguranta:
In prima faza pomenim de Functie super-congelare, nu stiu cat este de benefica insa este ok ca o avem, mai departe nu conteaza cat de mult folosim congelatorul, cel putin in cazul meu, foarte putin. Ca o completare a functiei de siguranta mai putem evidentia sistemul antibacterian si „Blue Light” pentru cutie legume.

Autonomia Combinei frigorifice Beko DBK 386 WDR+ fara curent este de 18 ore, iar nivelul zgomotului este de 40 db, clar nu o sa ma deranjeze, cred ca nici macar nu o sa-l aud.

Garantia pentru Beko DBK 386 WDR+ este de 24 de luni cu posibilitatea de a o extinde pana la 4 ani, bineinteles ca totul contra cost. Transportul este gratuit indiferent daca stati intr-o comuna sau sat, plus ca puteti beneficia de ridicarea gratuită a produsului vechi (unde este cazul).

Tip aparat: Combina frigorifica
Volum net total (l): 331
Clasa de eficienta energetica: A+
Volum net congelator (l): 87
Volum net frigider (l): 244
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J