Masina de spalat vase semi-incorporabila Beko DSN6635X

O masa servita alaturi de prieteni sau familie este de fiecare data un moment mult asteptat, insa momentul in care trebuie sa spalati vasele nu se afla printre cele mai preferate. Daca doriti sa eliminati problema spalatului vaselor, singura solutie este sa cumparati o masina de spalat vase. Beko va ofera modelul semi-incorporabil DSN6635X.

Aceasta detine o capacitate de 13 seturi, fiind suficienta pentru a putea spala numeroase vase, mai ales atunci cand  aveti multi invitati la masa sau organizati o petrecere. Face parte din clasa de eficienta energetica A++, pentru un consum redus de energie, cat si din clasa de eficienta de spalare A si de eficienta de uscare A. Astfel, nu trebuie sa va faceti griji cu privire la rezultatele obtinute in urma utilizarii acestei masini de spalat vase.

De asemenea, dispune de 6 programme de spalare, respectiv un program rapid la o temperatura de 30 grade Celsius, un program Bio/Eco la o temperatura de 50 grade Celsius, un program prespalare, un program auto la 40-65 grade Celsius, un program intensiv la 70 grade Celsius si Quick &Clean, alaturi de protectie inundatie.

Beko DSN6635X

Masina de spalat vase semi-incorporabila Beko DSN6635X poate fi programata pentru a spala la o anumita ora, intr-un interval de 1-24 ore, afiseaza timpul ramas de spalare si se remarca prin sistemul de uscare Active Ventilation. De asemenea, indica sarea si terminarea programului, datorita tipului de afisaj LED, iar in interior dispune de un cos pentru tacamuri si un compartiment pentru sare. In plus, panoul de control este unul electronic, usor de utilizat.

Aspectul placut si simplu al masinii de spalat, prin combinatia dintre alb si inox mat antiamprenta, este potrivit pentru a fi utilizata in aproape orice bucatarie, iar dimensiunile, de 82 centimetri in inaltime, 59.8 in latime si 54.8 in adancime sunt potrivite pentru a fi incorporata in mobila. Totodata, nivelul redus de zgomot face posibila o functionare silentioasa, pentru a nu va deranja.

Este o masina de spalat vase potrivita pentru familiile numeroase, care nu va dezamagi in rezultatele de spalare pe care le veti obtine. Astfel, de fiecare date cand veti avea invitati la masa, nu veti mai privi cu ingrijorare la gramada de vase care va asteapta, deoarece masina de spalat vase le va curata in locul dumneavoastra, iar vasele vor sclipi de curatenie.

banner 3

One thought on “Masina de spalat vase semi-incorporabila Beko DSN6635X”

  1. daca va doriti masina de spalat vase incorporabila va recomand beko, sunt numarul 1 la acest capitol. Bineineles ca si pretul este mult mai mic fata de firmele consacrate, dar hai sa fim seriosi, platesti doar firma

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.