Ladă frigorifică Beko HS22953 – ofertă de preţ

Daca sunteti in cautarea unui congelator inseamna ca ati ajuns in locul potrivit pentru ca astazi vom prezenta modelul HS22953 de la Beko, o lada frigorifica, care se incadreaza in raportul calitate-pret si care vine cu un design unic, dar pe langa design putem spune ca performantele sunt acceptabile si ca trebuie sa profitati de aceasta oferta cat mai repede.

Ladă frigorifică Beko HS22953 este perfecta pentru orice gospodar, pentru toti cei care cresc animale, pentru toti cei care vor sa tina mereu carnea proaspata, dar si pentru micile magazine care vand diverse produse congelate, carne, inghetata etc.

Vreau sa precizez ca aceasta Ladă frigorifică o gasim acum la un pret promotional, iar parerea noastra este sa nu ratati aceasta foerta pentru ca nu o sa mai gasiti fiabilitate la acesti bani.

Ladă frigorifică Beko HS22953 vine cu un volum net total de 284 de litri, avand clasa de avicienta energetica A++, este alba si deschiderea standard se face pe vertical. De asemenea, trebuie precizat ca avem si iluminare interioara, extrem de buna pentru spatiile unde luminozitatea este redusa.

Lada frigorifica Beko HS22953, 284 l, Clasa A++, Alb
Lada frigorifica Beko HS22953, 284 l, Clasa A++, Alb

In mediu rural, taierea animalelor este sport national, asa ca am venit cu acest produs pentru a va usura munca, pentru a va arata ca producatorul Beko este unul din cei mai buni producatori de lazi frigorifice.

Pentru cei care au un buget mai mare putin, pot alege modelul Beko HS23753, acesta vine cu un volum mult mai mare si cu aceeasi calasa de eficienta energetica A++.

Iar pentru cei care au un buget mai mic, le recomandam modelul Beko HS22453 care vine cu un volum net total de 230 l, tot cu clasa de eficienta energetica A++.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.