Lada frigorifica Beko HS23753, 350 l, Clasa A++, Alb

Lada frigorifica Beko HS23753

Cei care au ajuns la acest articol sunt sigur ca vor sa achizitioneze o lada frigorifica, asa ca eu scriu acest articol pentru a face o recomandare pentru produsul tocmai achizitionat, este vorba de Lada frigorifica Beko HS23753, un conglator de care sunt multumit si care doresc sa-l recomand si altor persoane care vor sa faca acest lucru.

Nu sunt un expert in prezentarea acestui produs, insa va pot spune cu siguranta ca Beko HS23753 este alegerea perfecta pentru pretul acesta, asta pentru ca avem dimensiuni mici incat sa nu ocupe mult spatiu, avem un volum net total mare si un design pe cat se poate de minimalist pe atat de frumos.

Pentru cei care nu stiu ii anuntam ca firma Beko isi are sediul in Istanbul din Turcia, o companie care a fost fondata undeva in anul 1967 si au produs sute de mii de produse din diverse categorii: aer conditionat, cuptoare, hote, masini de spalat si toata gama de electrocasnice, iar in ultima perioada pot spune ca sunt din ce in ce mai buni concurand foarte mult cu firma Arctic din Romania.

Beko HS23753 este o lada frigorifica, care vine cu un volum net total de 350 de l, u spatiu suficient incat sa bagam toate gainile din gospodarie plus o jumatate de porc. Bineinteles ca puteti sa achizitionati lada frigorifica si in alte scopuri, ma refer aici strict la magazinele de cartier.

Ca si clasa de eficienta energetica avem A++, nu stiu cat este de importanta dar cu cate + cu atat mai bine. Interesant este faptul ca avem un consum de energie destul de mic, este vorba de 234 kwh/an.

Transportul pentru acest produs este gratuit, plus de asta putem deschide coletul la livrare pentru a ne asigura ca totul este in regula, iar garantia pentru acest produs este de 24 luni cu posibilitate de a extinde cu inca 2 ani.

Pro:
– consum mic de energie
– pret acceptabil
– volum mare
– clasa de eficienta energetica A++
– iluminare interioara

Contra:
– nu avem

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.