Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Beko WMB61242S + cadou fier de calcat !

Astazi prezentam o masina de spalat cu incarcare frontala de la Beko, o companie din Turcia care a fost fondata in anul 1967 si pana in prezent reuseste sa faca produse electrocasnice de calitate, aici putem sa enumeram uscatoare, frigidere, congelatoare, masini de spalat vase, aer conditionat pana la laptopuri si televizoare, insa nu sunt punctul lor forte.

Cand iti achizitionezi o masina de spalat, trebuie sa stii inca de la inceput viteza de centrifugare si capacitate de incarcare, ei bine, pentru acest produs de la Beko avem o capacitate de incarcare de 6 kg, o viteza de centrifugare de 1200 RPM si face parte din clasa de eficienta energetica A++.

Beko WMB61242S este o masina de spalat rufe cu 16 programe dintre care putem evidentia programele din bumbac, sintetice, mix, spalare manuala, extra-clatire, prespalare si cateva programe mai sofisticate Eco Clean 20 °C,
Dark Care, Daily Express, Xpress Super Short, Camasi, Quick wash si Antisifonare.

Pentru cei care au nevoie de dimensiunile acestei masini de spalat ii anuntam ca avem 84 cm inaltime, 60 latime si 50A, avem o Deschidere hublou de 155 de grade si este de culoare argintie.

Ne bucuram ca avem avem o multime de sisteme de siguranta si de economisire, astfel putem enumera:
– Sistem automat de reglare a consumului de apa
– Sistem electronic de control al balansului
– Sistem control exces apa
– Sistem siguranta impotriva copiilor

Ca si design nu prea avem ce sa comentam pentru ca este o masina de spalat ca oricare alta, de asemenea ne mai bucuram ca nu este alba si se potriveste oricarui decor. De asemenea, ne mai place ca avem pe panoul frontal un timer care ne arata in cat timp se termina programul de spalare.

Daca este sa tragem linie, putem sa spunem ca modelul Beko WMB61242S vine cu un pret accesibil si cu o oferta de nerefuzat pentru ca la achizitionarea acestei masini de splat primiti cadou un Fier de calcat Tefal Inicio FV1230, 1800 W, Talpa inox, 0.2 l, 20 g/min, 75 g/min, Alb/Albastru, un produs ce valoareaza 79 RON. Aceasta oferta este valabila in momentul scrierii articolului si este posibil ca pe viitor sa nu mai fie valabil.

 • Tip produs: Masini de spalat cu incarcare frontala
 • Tip incarcare: Frontala
 • Tip afisaj: LCD
 • Viteza de centrifugare (rpm): 1200
 • Capacitate de incarcare ( kg): 6
 • Clasa de eficienta energetica: A++One thought on “Beko WMB61242S + cadou fier de calcat !

 1. Liviu

  eu am avut de ales intre beko si artic, asa ca am ramas pe acest model datorita design-ului. sincer sa fiu nu imi pare rau de alegerea facuta, mai ales ca am prin acest model la oferta.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J