Bitdefender lanseaza versiunea 2015 a suitei de securitate pe care o detin

Bitdefender este o companie romaneasca producatoare de software, in special antivirusi. Aceasta a lansat versiunea 2015 a suitei de securitate pe care o detin. Noua versiunea va oferi o transformare a modului de lucru pe computer intr-o experienta fara interferente neplacute si o protejare in timp real a operatiunilor financiare, avand o optimizare constanta a sistemului operational (OS).

Versiunea este disponibila in Statele Unite, inca de la inceputul lunii trecute, cand noua suita Bitdefender Total Security 2015 a fost deja onorata cu distinctia Editor’s Choice acordata de marea publicatie americana PC Mag. Produsele Bitdefender sunt recunoscute pentru calitatea oferita, fiind premiate timp de trei ani la rand de catre anumiti analisti pentru cea mai buna protectie oferita.bitdefenderProdusele Bitdefender vin cu implementari de tehnologii noi, dar si cu cateva module in plus. Acestea sunt enumerate si detaliate mai jos:

1. Tehnologia Profiles – urmareste activitatea utilizatorilor pe sistem si regleaza automat resursele si setarile pentru a incuraja fiecare actiune.
2. Tehnologia Quick Vulnerability Scanner – avertizeaza utilizatorii referitor la software-urilor ce nu sunt actualizate si vulnerabile sau la setarile nesigure, care pun siguranta sistemului in pericol
3. Tehnologia OneClick Optimizer – ofera o mentinere a vitezei de proiectare a sistemului la o capacitate maxima.
4. Modul Wallet – acesta securizeaza datele personale si le ofera la momentul potrivit cu sprijinul browser-ului securizat Safepay.
5. Modul Autopilot – acesta a fost perfectionat timp de 10 ani de experienta impotriva vulnerabilitatilor cibernetice, modulul opteaza automat pentru cele mai bune si sigure decizii de securitatea fara ajutorul din partea utilizatorului.

„Simplitatea constituie coloana vertebrala a noului Bitdefender 2015. Sunt increzator ca fiecare utilizator, indiferent de nivelul competentelor in ceea ce priveste utilizarea computerului, va intelege in doar cateva minute noua linie Bitdefender 2015 si va sti sa foloseasca produsul chiar mai repede de atat. Criminalitatea cibernetica in crestere si utilizarea la scara larga a tehnologiei, accentueaza necesitatea securitatii, astfel ca a trebuit sa construim un concept extrem de prietenos in spatele tehnologiilor noastre cheie”, a declarat Catalin Cosoi, Chief Security Strategist, Bitdefender.bitdefender 2Bitdefender a lansat si un nou site web axat pe simplitate si consistenta marita, avand performante imbunatatite si o compatibilitate mai buna pe orice platforma si/sau browser.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.