Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Black Friday 2013: eMAG si Flanco de vinerea neagra pe 22 noiembrie 2013!

bffjfjfjfjfjjfjfjfjf_12316300Astazi, s-a anuntat printr-un comunicat de presa ca eMag si Flanco vor sustine Black Friday-ul de anul acesta pe data de 22 noiembrie, cu o saptamana mai devreme decat se propusese initial.

In teorie, black friday trebuie sa aibe loc in ultima vinere din luna noiembrie, anul acesta pica pe data de 29, insa treburile sau cam schimbat de cand Iulian Stanciu a decis pe ultima suta de metri sa schimbe radical data de black friday 2013 din Romania.

Printre spusele lui Iulian Stanciu, “Oamenii nu vor Black Friday într-o zi anume, ci vor Black Friday”, din aceasta fraza s-a spus tot ce trebuia spus. Nu avem decat sa ii dam dreptate, Romanii sunt terminati dupa reduceri, nu conteaza ziua, conteaza ca produsele pe care ei le doresc sa fie la un pret cat mai accesibil.

Estimarile nu au incetat sa apara, asta pentru ca se gandesc la cifre record, vanzari de peste 22 milioane de euro si peste 4 milioane de oameni care vor vizita site-ul in ziua de BF2013.

Ca si concluzie, eMAG si Flanco va sustine Black Friday-ul de anul acesta pe data de 22 noiembrie. Acum intrebarea este urmatoarea?

Ceilalti competitori se vor da dupa cei mai mari retaileri de produse electronice din Romania ?
– Raspunsul o sa-l aflam in ziua de 22 noiembrie 2013.
One thought on “Black Friday 2013: eMAG si Flanco de vinerea neagra pe 22 noiembrie 2013!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J