Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Black Friday 2014 – emag

Dupa cum stiti, ca in fiecare an din 2011 incoace, eMAG  este principalul magazin online care vine cu reduceri la mii de produse din toate gamele: televizoare, frigidere, masini de spalat, laptopuri, pana cand si masini. Anul acesta pare destul de surprinzator pentru ca inca nu avem inca detalii despre lista cu produse, insa este prea devreme sa discutam despre asta.

Anul trecut, inainte de eveniment a aparut un video care ne spunea mici detalii despre black friday, ne spuneau ca au 250 de mii de produse pentru acest eveniment, 1000 de tablete de 100 lei si multe alte surprize. Anul acesta inca nu avem nici o filmare, nici o informate si nici o lista cu produsele care se vor vinde pe data de 21 noiembrie 2014.

Black Friday 2014 in Romania a crescut de la an la an, unii spun ca in Romania se desfasoara unul din cele mai mari evenimente de comert electronic din Europa si tind sa cred acest lucru deoarece Romanii vor sa cumpere mereu produse mai ieftine fata de pretul normal.

Evenimentul Black Friday a starnit si deverse comentarii rautacioase la adresa magazinelor online, asta pentru ca unii cumparatori au spus ca pretul produselor se mareste inainte de eveniment pentru a putea sa scada in ziua de black friday. Altii spun ca ofertele sunt pe bune, asadar anul acesta am salvat toata categoria de electrocasnice pentru a face diferenta pe data de 21 noiembrie 2014.

Dar sa revenim la eMAG si la Black Friday, evenimentul care pune pe jar comertul online, un eveniment care s-a facut remarcat inca din anul 2011 in ROMANIA, evident ca eMAG a venit cu initiativa, eMAG acum a ajuns la un nivel mult mai mare, de la an la an vine in oferta cu produse mult mai multe, in 2013 chiar au fost reduceri si la masini, iar ele au fost transportate la cumparator intr-o cutie, nicidecum pe roti.

Piata online din Romania s-a maturizat foarte mult, eMAG este principalul vanzator online de produse IT si cred ca acopera peste 70% din aceasta piata. Este doar o parere personala pentru ca nu stiu exact cifrele, doar ca eMAG detine controlul pe acest segment.

Eu inainte de eveniment mi-am facut lista de cumparaturi, bineinteles ca a fost facuta de aproximativ 2 saptamani, am pus ochii pe produse, le-am analizat, am citit review despre ele si am ramas in asteptarea evenimentului Black Friday.

SPOR LA CUMPARATURI !
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J