Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Black Friday 2014 la EuroGsm, reduceri intre 10% si 75%

Black Friday 2014 se va desfasura si la EuroGsm, retailerul din domeniul telecom, pe data de 21 – 23 noiembrie 2014, fiind al treilea an consecutiv, in care retailerul organizeaza aceasta campanie, atat in magazinele retelei sale, cat si online.

In acest an, EuroGsm ofera reduceri de pana la 75%, cu un minim de 10%, la categoriile de produse, precum telefoane mobile, tablete, accesorii si gadget-uri. In plus, daca esti client acestui retailer si te abonezi la newsletter pana la data de 19 noiembrie, vei primi cele mai noi oferte, automat prin mail, pentru Black Friday 2014, cu o zi inainte de inceperea campaniei.

„Oferta pentru campania de Black Friday de anul acesta va include 4 categorii de produse – telefoane mobile, tablete, accesorii si gadget-uri, iar reducerile vor fi cuprinse intre 10% si 75%. Vom avea disponibile sute de modele de produse, o mare parte dintre acestea fiind accesorii pentru smartphone-uri si tablete”, a declarat Zoltan Halmai, director comercial al EuroGsm.

Black Friday 2014 EuroGsmCele 4 categorii de produse, EuroGsm, incluse in aceasta campanie, contin smartphone-uri si tablete marca Apple, Samsung, HTC, Sony, Nokia, Allview, Karbonn, dar si o gama vasta de accesorii, de telefoane / tablete, si gadget-uri.

„In ceea ce priveste vanzarile, estimam o dublare fata de campania de anul trecut. Referitor la tipologia de clienti, pentru editia de anul acesta asteptam, pe partea online, un procent de 70% barbati cu varsta de pana in 35 de ani, iar in magazinele din retea, media de varsta va creste pana la 50 de ani”, a mai declarat Zoltan Halmai.Black Friday 2014 EuroGsm (2)EuroGsm organizeaza, anul acesta, cea mai mare campania Black Friday de pana acum, oferind cele mai mari reduceri la accesoriile de smartphone-uri si tablete, dar si la gadget-uri. Reprezentantii retailerului au asteptari mai mari, ca in anii trecuti, asteptandu-se ca cele mai cumparate produse sa fie telefoanele mobile cu ecran de 5 inch, tabletele cu ecran de 8 inch, dar si ceasurile / difuzoarele Bluetooth, bratarile inteligente si kit-urile pentru masina.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J