Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Black Friday PRO la YellowStore – 24 – 26 octombrie 2014

In perioada 24 – 26 octombrie 2014 se desfasoara campania Black Friday PRO, campanie cu reduceri extraordinare de pana la 50% la cele mai tari echipamente foto din cadrul magazinului yellowstore.ro, un magazin dedicat pasionatilor de aparate si accesorii foto, reduceri si discount-uri colosale.

Eu unul urmaresc aceasta campanie si doresc sa-mi achizitionez un aparat foto DSLR, nu doresc ceva super profesional dar nici cel mai slab, vreau o reducere substantiala ca sa-l pot achizitiona, asa ca am urmrit pretul din aceasta perioada pentru produsul Nikon D3300 cu obiectiv 18-55mm VR II, astazi este pe site la un pret de 2499 ron, asa ca vreau sa-l iau mai ieftin si tare sunt curios care este reducerea reala de care voi beneficia.

Click pe banner-ul de mai sus pentru a vedea ofertele

Daca DSLR-ul Nikon D3300 vine cu o rezolutie de 24 de MP, avand un senzor CMOS, format Nikon DX, 23.5 x 15.6 mm, fără filtru optic low-pass cu unsistem de prcesare a imaginii EXPEED 4 si cu o dimensiune a imaginii 6000 x 4000 (mare), 4496 x 3000 (mediu), 2992 x 2000 (mic), cred ca este un aparat foto destul de ok pentru poze facute prin diverse expeditii.

Insa mai am o varianta tot de la Nikon si anume DSLR-ul Nikon D5100 cu kit 18-55mm ED II acesta vine la un pret putin mai mic, doar 1999 ron insa vine cu o reolutie ceva mai mica, 16.2 MP si cu un senzor CMOS, format Nikon DX, 23.6 x 15.6 mm, in rest nu prea difera foarte mult caracteristicile, bineinteles ca nu sunt chiar la fel ca altfel nu exista aceasta diferenta de pret.

Pe aceasta cale va anunt ca toti cei care doriti sa cumparati un aparat foto profesional o puteti face de Black Friday PRO din magazinul online YellowStore, o sa avem sute de reduceri la toata gama de aparate foto NIKON, ba mai mult o sa tina de pe 24 pana pe 26 octombrie 2014.

Nu am inteles de ce asa de devreme acest Black Friday insa cu siguranta este penefic pentru cei care doresc sa-si achizitioneze un aparat foto la oferta. Nu am decat sa zic ca abia astept sa vad reducerile, de asemenea va spun SPOR LA CUMARATURI si portofelul maxim pentru a putea cumpara orice produs de Black Friday Pro.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J