Black Friday – Romanii sunt nemultumiti de ofertele care au fost!

A trecut si Black Friday, mai pe Romaneste zis Vinerea Neagra, ziua in care reducerile sunt pe banda rulanta insa adevarul nu este asa, tot mai multe articole vedem pe blogurile romanesti unde apar sesizari ca magazinele online ne-au cam furat zilele trecute. Adica au marit pretul cu o zi inainte si dupa aceea l-au micsorat la pretul initial, din cate am vazut eu pe net s-a vorbit foarte mult de oktal (insa nu a fost singurul).

Pe mine ma interesa sa cumpar un telefon Nokia Asha 302 asa ca l-am urmarit pe toate site-urile posibile si imposibil si unde credeti ca l-am gasit la reducere ? La cel.ro, unde scria ca pretul este redus cu 8% fata de pretul initial insa de o luna pretul a fost neschimbat si reducerea nu s-a aplicat de black friday, asadar era o mica teapa pe care am sesizat-o eu insa au fost multe nerguli despre care nu vreau sa vorbesc.

Asa se intampla mereu la Romani, sa dam cat mai multa teapa si sa castigam cat mai mult. Nu puteau sa zica si ei, reducem preturile cu 5% la toate produsele, asa era mai bine decat sa le mareasca cu o zi inainte si dupa aceea sa zica, ca le-au micsorat.

Nu mai zis de nebunia care s-a produs, toate magazinele erau neincapatoare si plus de asta magazinele online nu mergeau. Nu au fost in stare sa investeasca cateva mii de eura in servere, doar emag nu s-a blocat deloc asa ca respect pentru emag chiar daca nu au avut cine stie ce reduceri si stocurile au fost foarte mici.

In concluzie o sa ne intalnim in 2013 cu noi reduceri, pana atunci puneti-va bani deoparte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.