Blackberry introduce opţiunea de retractare a mesajelor trimise

Toţi utilizatorii BBM, care au tendinţa de a trimite mesaje, fără a le citi în prealabil, şi ar vrea să facă o vrajă să dea timpul înapoi, le pot retracta datorită noii versiuni updatate a aplicaţiei. Astfel, dacă aţi trimis un mesaj din greşeală unei alte persoane decât cea dorită sau dacă aţi scris în conţinutul unui mesaj ceva ce regretaţi puteţi să retractaţi. Încă un motiv să iubim BBM!

O altă opţiune interesantă introdusă de Blackberry este aceea a mesajelor cronometrate prin care puteţi seta numărul de secunde în care mesajul dumneavoastră apare pe smartphone-ul unui prieten, înainte de a se şterge automat. Iar dacă destinatarul mesajului decide să facă un snapshot al mesajului trimis, înainte ca acesta să se şteargă automat, veţi fi anunţaţi de o notificare trimisă prin BBM.

Compania americană a declarat, într-un comunicat de presă, că aceste noi updatări au fost bine primite de utilizatorii care au avut posibilitatea de a le testa, mulţi declarând că noile funcţii aduc o nouă dinamică serviciului de mesagerie.

wpid-Screen-Shot-2014-10-31-at-10.17.37-AM-820x4202

O altă funcţie interesantă este „quicker sticker picker”, care accelerează procesul de selecţie a stickerelor incluse în chat-urile BBM. De asemenea, opţiunea transferului HD al fotografiilor facilitează trimiterea şi primirea unor imagini de înaltă calitate prin intermediul BBM. Prin funcţia „discover music” utilizatorii vor putea să afla mai multe informaţii despre genurile muzicale preferate de prieteni.

Veştile şi updatările serviciului sunt îmbucurătoare şi utile, dar, din păcate, nu totul este gratis. Urmând planurile mai vechi de monetizare a BBM, compania americană a declarat că funcţia de retractare a mesajelor trimise, precum şi cea a mesajelor cronometrate, va fi disponibilă gratis doar pentru o perioadă de 3 luni, după care va fi accesibilă contra cost. Astfel de opţiuni, alături de altele noi, vor face parte dintr-un pachet premium al servciului de mesagerie oferit de Blackberry, care urmează să fie lansat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.