BlackBerry P’9983 Porche Design, noul smartphone de lux

BlackBerry a prezentat noul smartphone de lux, Porsche Design P’9983, care combina designul unic si elegant, al celor de la Porsche Design, cu fluiditatea si productitivatea fara efort a experientei tehnologiei BlackBerry 10.

Marcarea celei de-a treia colaborare dintre companiile BlackBerry si Porsche Design Group, aduce un nou dispozitiv care integreaza materiale de calitate premium, precum sticla de safir la obiectivul aparatului foto, otel inoxidabil pentru logo-ul si carcasa smartphone-ului, si o sticla speciala la capacul de pe spate. In plus, Porsche Design a colaborat cu BlackBerry si pentru prima versiune de tastatura QWERTY cu BlackBerry 10, care vine cu taste dintr-o sticla speciala creata pentru durabilitate din material sintetic rigid, si un efect 3D special cu caractere de font de argint.BlackBerry P 9983 (2)„Smartphone-ul Porsche Design P’9983 de la BlackBerry face o declaratie cu privire la gustul impecabil al proprietarului sau, conducand-ul la realizare si succes, precum si discernamant in a face alegerile corecte cu produse care il ajuta sa ramana in top”, a declarat Juergen Gessler, CEO al Grupul de design Porsche. „Cu toate acestea, din nou, colaborarea cu BlackBerry a condus la un produs care imbina stilul si functionalitatea pentru a oferi o adevarata experienta de lux.”, a mai adaugat Juergen Gessler.

„Astazi marcam un alt punct de referinta in furnizarea de o experienta care merge dincolo de lux”, a declarat Ron Louks, presedinte dispozitive si solutii emergente de la BlackBerry. „Primul smartphone QWERTY Porsche Design cu BlackBerry 10, ofera o experienta care combina productivitate superioara, securitatea vietii private si performanta celui mai bun instrument profesional cu posibilitatea de a-si exprima stilul individual cu luxul de a fi cu un pas inainte.”, a mai adaugat Ron Louks.

BlackBerry Porsche Design P’9983 (nume de cod – Khan) are un ecran de 3,1 inch (~328 ppi) cu rezolutie de 720 x 720 pixeli, camera principala de 8 MP (cu dectectarea fetei, autofocus, blit pe LED si HDR – High Dynamic Range), camera secundara de 2 MP, 10,6 mm grosime si o greutate de 140 de grame.BlackBerry P 9983Acesta vine bazat pe chipset-ul Qualcomm MSM8960 Snapdragon cu procesor Krait dual-core la 1,5 GHz, 2 GB de memorie RAM, 64 GB spatiu de stocare, procesor grafic Adreno 225 si sistem de operare BlackBerry 10.3. Smartphone-ul mai vine cu Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, Bluetooth v4.0, GPS, NFC, 4G, port microUSB v2.0 si slot microSD de pana la 128 GB.

BlackBerry mai include in pachet si cateva accesorii exclusive Porsche Design, fiind atent selectate pentru a completa perfect noul smartphone P’9983. Astfel, pachetul va contine smartphone-ul BlackBerry P’9983, set de casti stereo premium, kit de incarcare international, carpa de curatat si un cablu US pentru transfer de date de mare viteza. Pe langa acestea, compania mai ofera si o gama de accesorii exclusive, care va include si un capac, pentru spatele smartphone-ului, din piele de origine italiana in diferite culori.

BlackBerry Porsche Design P’9983 disponibil din luna octombrie 2014.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.