Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Bosch WAE24469BY – caracteristici si pareri !

Va doriti o masina de spalat rufe performanta? Un model pe care il puteti lua in considerare este Bosch WAE24469BY, care dispune de incarcare frontala si afisaj de tip LCD. De asemenea, viteza de centrifugare este de 1200 de rotarii pe minut si este un model ideal persoanelor cu alergii, gratie programului special creat pentru acestea, respectiv AllergyPlus, pentru care dispune de certificare ECARF.

Pentru a asigura utilizatorilor sai o folosire mai usoara, dispune de Taste Touch Control, astfel incat panoul de control este unul modern,  gratie tastelor de tip touch. De asemenea, afisajul este de tip LED, iar functia ActiveWater va asigura un consum redus de apa, dar si de  bani, deoarece dispune de un sistem de detectare automata a incarcaturii in 2 trepte.

Un atu al masinii de spalat rufe Bosch WAE24469BY este clasa de eficienta energetica A+++, insa este apreciata si pentru clasa de eficienta la spalare A. Consumul in program standard de kwh este de 0.72, fiind un consum destul de redus.

Masina de spalat rufe Bosch WAE24469BY

Cat despre programele de spalare, acestea sunt potrivite pentru a putea acoperi toate tipurile de tesatura si a ingriji corespunzator articolele dumneavoastra. Astfel, dispune de un program rapid de 15 minute, cat si de programe pentru spalare manuala, lana, articole sport, delicat/matase, antisifonare sau sintetice.

Pe display vor fi afisate informatii despre timpul ramas pana la terminarea ciclului de spalare si programul care se afla in desfasurare. Cu masina de spalat rufe Bosch WAE24469BY nu trebuie sa va ingrijorati cu privire la inundatii, deoarece dispune de un sistem de protectie impotriva acestora. In plus, atunci cand programul de spalare este finalizat, va semnaliza sonor, iar pentru a va asigura ca cei mici se pot apropia fara probleme de masina atunci cand functioneaza, dispune de un sistem de siguranta impotriva copiilor.

Exista diferite functii pe care le veti intalni la acest model, care pot fi considerate utile, precum Speed Perfect si Eco Perfect. Totodata, dispune de indicator de supradozare detergent, hublou cu sistem de blocare magnetic si hublou cu carlig de blocare mecanic, alaturi de un dispozitiv special pentru detergent lichid.

Bosch WAE24469BY este o masina de spalat potrivita persoanelor interesate sa achizitioneze un produs de calitate, care sa curete in profunzime hainele si sa le improspateze. In plus, se poate utiliza cu usurinta, iar datorita dimensiunilor sale de 84.8 X 60 X 59, ocupa foarte putin spatiu, pentru a-i putea gasi loc cu usurinta in baie sau in oricare alta incapere.

 • Tip produs: Masini de spalat cu incarcare frontala
 • Tip incarcare: Frontala
 • Tip afisaj: LCD
 • Viteza de centrifugare (rpm): 1200
 • Capacitate de incarcare ( kg): 7
 • Clasa de eficienta energetica: A+++
 • Program rapid (min): 15One thought on “Bosch WAE24469BY – caracteristici si pareri !

 1. Silviu

  boch = calitate nemteasca, prin asta am spus tot.

  Nu incercati sa cumparati altceva daca aveti banuti pentru aceasta masina de spalat.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J