Bosch WVH28340EU – masina de spalat cu program rapid!

Atunci cand dorim sa achizitionam o masina de spalat, ne orientam de cele mai multe ori catre un model care asigura o spalare delicata a hainelor, ne permite sa spalam orice tesatura, insa necesita si un consum redus de apa si energie. Un astfel de model este masina de spalat rufe cu uscator Bosch WVH28340EU, care dispune de incarcare frontala si apartine clasei de eficienta energetica A.

De asemenea, aceasta masina de spalat cu uscator este prevazuta cu un tambur inovator ArioSoft, care este modelat in forma naturala de picaturi cu suprafete abrupte si netede, pentru a favoriza o spalare mai rapida a hainelor, insa si mai delicata si cu un consum minim de resurse. In plus, AquaStop asigura siguranta impotriva inundatiilor atunci cand masina functioneaza sau se afla in repaus, din  cauza caderilor de tensiune. Aceasta siguranta oferita de Bosch este valabila pentru toata durata de viata a masinii de spalat.

De asemenea, la masina de spalat cu uscator Bosch WVH28340EU veti intalni functia AutoDry, care consta in uscarea delicata a tesaturilor cu ajutorul unor senzori de umiditate, prin care este determinat cu exactitate gradul de uscare necesar. In plus, Tambur VariSoft va permite sa spalati delicat sau intensiv hainele, datorita structurii si miscari unice a tamburului.

Masina de spalat rufe cu uscator Bosch WVH28340EU

Viteza de centrifugare intalnita la masina de spalat Bosch WVH28340EU este de 140 rpm, iar capacitatea de incarcare la spalare este de 7 kilograme, cea de uscare fiind de 4 kilograme. Astfel, dispune de o capacitate suficient de mare, iar datorita clasei energetice A din care face parte, consumul standard in program este de 5.67 kWh pentru spalare si uscare.

Afisajul de tip LED indica temperatura, centrifugarea, programul care este in desfasurare si timpul ramas, dispune si de un indicator al supradozarii detergentului, iar la finalizarea programului, veti recunoaste semnalizarea acustica. Centrifugarea poate fi selectata, iar programele de care dispune aceasta masina de spalat, va permit sa spalati haine delicate, echipamente sport, lana, matase sau perdele, cat si sa beneficiati de extra-clatire sau de un program rapid, de doar 15 minute.

Consumul mediu anual al masinii de spalat cu uscator Bosch WVH28340EU este de 17800 litri. Se pare ca, prin conceperea acestui model, Bosch s-a gandit la toate si a creat o masina de spalat potrivita cerintelor clientilor.

Puteti afla informatii complete despre masina de spalat Bosch, alaturi de un pret actualizat, prin accesarea bannerului de mai jos.

banner 3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.