Boxe Logitech 5.1 Z906, 500W RMS – Un sistem de boxe impecabil!

logitechz906-review5Mereu am trecut in revista tot felul de produse de pe site-ul emag, insa niciodata nu am luat un sistem de boxe, asa ca a sosit momentul sa detaliem Logitech 5.1 Z906, un sistem de care nu am ce sa comentez, claritate, bass, inalte, fidelitate si sunet de cinema.

Deci daca doriti un sistem de boxe performant nu ezitati sa cumparati acest model pentru ca fiabilitatea celor de la Logitech este pe primul loc, adica mai pe Romaneste poti sa dai in ele cat vrei ca nu ai ce sa le faci. Atuu-rile principale se regasesc in lista de mai jos

OFERTA: Boxe Logitech 5.1 Z906, 500W RMS – Pret bomba !!!

Power 500 W RMS

Aici avem de aface cu unul din putinele sisteme care face fata unui chef , iti poti chema prietenii si de muzica nu o sa duci lipsa datorita puterii logitech-ului.

Certificat THX

Aici avem de aface cu claritatea, stiti bine ca degeaba ai putere daca nu ai claritate, asadar prin acest certificat THX avem dovada ca este unul din cele mai bune sisteme de pe piata.

Decodare digitala

Auziti toate detaliile din jurul vostru – de la vuietul unei multimi la pasi in spatele dvs. – din coloanele sonore codificate in Dolby Digital sau DTS.

Intrari digitale si analogice

Acest sistem se poate conecta la:TV-ul, Blu-ray  / DVD player,DVR, Xbox 360, PLAYSTATION3, Nintendo Wii, iPod, PC si altele.

Consola de control intuitivaUn sistem perfect pentru acasa, un design uluitor care va ofera controlul deplin al sunetuluiTelecomanda fara fir

Putei schimba volumul de la distanta, bass-ul si fidelitatea acestui sistem se poate simtii si de pe canapea.

 

Subwoofer puternic

Aici avem parte de 165 w, destul de suficient incat sa ne faca, capul calendar. O sa simtim si plamanii in timp ce muzica isi face simtita prezenta.

 

Satelitii se pot monta pe perete

Pentru cei care vor sa puna satelitii pe pereti o pot face pentru ca au un sistem special de prindere.

Sunet surround si 3D stereo

Boxele dvs. transforma sunetul stereo intr-o experienta audio surround.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.