Brother MFC1810E – Imprimanta, Fax, Copiator si Scanner

Ce este mai important pentru micile afaceri decat sa aiba un mulfunctional laser de birou, unul care sa arate bine si sa stie sa faca de toate. Ei bine, astazi vom discuta despre Brother MFC1810E, o imprimanta, un scaner si un copiator perfect, toate aceste 3 caracteristici combinandu-se cu pretul scazut cu care vine in aceasta perioadar, dar si cu cadoul oferti de cel mai mare magazin online din Romania (cadou disponibil in momentul scrierii articolului).

Nu sunt un cunoscator, insa trecand peste specificatiile tehnice am observat cateva aspecte care m-au facut sa achizitionez acest produs, primul dintre ele este faptul ca un tonner plin este capabil sa imprime 10.000 de pagini daca folosim cartusul compatibil Drum Unit Brother Negru DR-1030, iar in cazul in care folosim mai rar acest multifunctional sa folosim cartusul TN-1030 care este capabil sa imprime 1000 de pagini, totul este in functie de necesitatile noastre.

Brother MFC1810E este un All in One, asta insemnand imprimanta, scanner, fax si copiator, este laser si poate sa fie folosit atat pentru un volum mare de pagini cat si pentru un volum mai mic, insa producatorul ne recomanda 1800 copii/luna, iar daca facem un calcul vine aproximativ 60 de pagini pe zi, un multifunctional excelent pentru agentiile de pariuri sportive care printeaza oferta, sau pentru agentiile de turism care au intodeuna nevoie de toate functiile lui, sau de ce nu pentru biroul nostru, pentru ca avem totul la un pret extrem de mic.

Multifunctional laser monocrom Brother MFC1810E, A4
Multifunctional laser monocrom Brother MFC1810E, A4

Multifunctionalul laser monocrom Brother MFC1810E vine cu o viteza de copiere de 20 cpm si un zoom de 25 – 400 %, de asemenea copiatorul dispune de o rezolutie 600 x 600 dpi iar ca si functii putem remarca Copiere multipla : 1 – 99 pagini.

Caracteristicile tehnice nu su fost atat de importante in moemntul achizitionarii, insa putem preciza ca are o memorie de 16 MB, cu un procesor efectiv de 200 MH, greutatea pachetului fiind de 7.4 KG iar puterea consumata de 380 W. Dimesniunile 385 x 340 x 283 mm, nu prea mari si cum am spus si mai sus credem ca este un multifunctional perfect pentru birouri, ocupand foarte putin spatiu.

In momentul achizitionarii trebuie sa stiti ca vine in pachet cu consumabile si cu un cablu USB 2.0 de circa 1.8 metri. Garantia acestui multifunctional este de 24 de luni cu posibilitatea de a putea extinde cu inca doi ani.

In momentul scrierii articolului, multifunctionalul vine cu un cadou (mouse in valoare de 49 lei). Mai jos aveti cateva dintre caracteristicile principale ale produsului

Format: A4
Functii disponibile: Imprimare, Copiere, Scanare, Fax
Tehnologie: Laser
Viteza de copiere alb/negru: 20 cpm
Viteza de printare alb/negru: 20 ppm
Tip consumabil: negru
Putere consumata: 380 W

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.