Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Calculatoare second hand – nu trebuie sa ne ferim de calculatoarele sh!

calculator_second_asus_core_2_duo_e6320_2048_ram_160_hdd_dvdDe ce se fereşte lumea când aude termenul de calculator second hand? Eu nu sunt de acord cu acest lucrul, ba mai mult recomand cu foarte mare încrede aceste produse care au o calitate foarte bună, dar în acelaşi timp preţul este foarte mic de câteva ori mai mic decât al calculatoarelor noi.

În urmă cu două săptămâni mi-am cumpărat şi eu un calculator second hand, pe care l-am comandat de pe internet, sunt foarte mulţumit de el, nu am avut probleme de niciun fel , chiar dacă vânzătorul mi-a spus că îl pot înapoia oricând dacă se întâmplă ceva. Am primit bonus o tastatură şi un mouse la care pt doar 50 de lei mi-a dat şi un monitor de 17 inchi LCD. Nu-i aşa că am făcut o afacere bună? Cu 400 de lei mi-am luat un PC cu 2 GB DDR2, 160 de GB pe hard şi un procesor Intel Pentium 4 cu o frecvenţă de 2800 Mhz. Sunt foarte mulţumit de PC-ul meu, nu îmi pare deloc rău dacă se întâmplă ceva pentru că nici suma investita nu este una foarte mare. Dacă îmi achiziţionam un PC la 2000 lei şi venea curentul mai tare, acesta se strică atunci chiar îmi părea rău, dar aşa, la 400 de lei nu îmi pare deloc rău, însă sunt sigur că este foarte rezistent şi nu o să am probleme mult timp de acum în colo.

Nu vă speriaţi de termenul second hand, calculatoarele sunt foarte bune şi vânzătorii îţi oferă suport şi garanţie cel puţin 12 luni. Eu recomand tuturor aceste produse sunt sigur că banii investiţi nu vor fi pierdere indiferent de ce s-ar întâmpla cu produsul.

Dacă vrei să îţi deschizi o afacere, este foarte recomandat să îţi cumperi câteva calculatoare second hand de pe www.pretulok.ro, cu 1500 lei poţi achiziţiona 4-5 produse fără nici o problemă, însă dacă vrei să îţi iei calculatoare noi cu 1500 nu îţi poţi cumpăra decât unul.

Pe piaţa poţi găsi foarte multe produse ieftine şi de calitate, preţul acestora începând de la 130 de lei şi ajungând până la maxim 800 de lei. Eu zic, că este o şansă foarte bună şi pentru cei care nu dispun de foarte mulţi bani, dar au nevoie de un calculator urgent pentru a se folosi de el. Cea mai bună soluţie este alegerea unui PC second hand, sunt sigur că oricine va fi foarte mulţumit de acest produs.

Dacă te-ai hotărât să îţi cumperi aşa ceva, poţi intra pe internet, sunt foarte multe site-uri care se întrec în oferte, iar vânzătorii îţi pot face tot felul de oferte, dacă doreşti îţi pot compune unul cu ce configuraţie vrei sau poate primeşti o imprimantă second hand ori un monitor second hand, totul depinde de cât de bine ştii să negociezi. Nu ai nevoie de foarte mulţi bani pentru a lua ceva de calitate. Eu vă recomand încă odată tuturor aceste produse şi sunt sigur că articolul meu v-a fost de folos şi v-am făcut să înţelegeţi câteva aspecte importante.
One thought on “Calculatoare second hand – nu trebuie sa ne ferim de calculatoarele sh!

  1. tottyovi

    eu cred ca ar trebui sa cumparam DOAR noi (sau cel putin cat de cat mai noi) si nu toate babaciunile de calculatoare. trebuie sa fie ajutata si piata asta cumva, care este intr-o cadere libera

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J