Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Calculatoarele second hand – funcționabilitate și utilitate fără costuri ridicate

Astăzi calculatoarele au ajuns în casa oricui, ca niște obiecte indispensabile. Dacă la început erau cumpărate pentru jocuri, astăzi fiecare persoană are nevoie de un PC acasă pentru activitățile pe care le desfășoară: întocmiri de rapoarte sau fișe de lucru, primirea și trimiterea de emailuri, știri zilnice sau recreere pe rețelele de socializare. Toate acestea se realizeaza în fața calculatorului.

Un aspect important pentru toți care caută un PC second hand, este prețul de vânzare. Nimeni nu vrea să cheltuiască sume mari de bani pentru device-uri mai performante decât are nevoie. Astfel, tot mai multă lume optează pentru calculatoare second hand. Motivele sunt numeroase și de înțeles. În primul rând e vorba de bani, apoi de de priorități. Un calculator second hand care te ajută să îți îndeplinești toate sarcinile tale de lucru e mult mai avantajos decat unul nou și mai performant, dar  care ar face același lucru.

Întreținerea corespunzătoare a calculatoarelor second hand face ca durata lor de viață să se prelungească considerabil și așa, PC-ul din casa ta să fie funcționabil și util fără costuri care nu sunt neapărate.

În ultima vreme s-a dat publicității faptul că tot mai multe firme care se deschid achiziționează aparatura IT second hand, pentru a scădea costurile. Nici una din ele nu s-a declarat nemulțumită, ci din contră, au evidențiat faptul că achiziționarea calculatoarelor second hand s-a meritat deoarece au economisit bani pe care i-au investit în strategiile de marketing.

Unii reușesc să facă rost în mod gratuit de componente vechi, dar foarte bune, de la cei care își schimbă calculatorul doar de dragul schimbării. Dacă nu aveți un prieten care renunță la PC-ul său, pe internet veți găsi o mulțime de site-uri unde se comercializează produse second hand.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J