Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Calculator Asus K5130-RO002D, cu procesor Intel®CoreTM i3-3220T – sistem gaming – pret si configuratie!

pc asusDoar astazi la eMAG avem acest produs cu o reducere de 200 RON, este vorba de un calculator facut de cei de la Asus, un PC pe cat se poate de gaming, in ton cu noile cerinte ale copiilor care vor sa joace ultimile NFS-uri, GTA-uri etc. Este un calculator care isi face treaba datorita procesorului extrem de performant si datorita placii video dedicate care face diferenta in jocuri.

Plus de asta vreau sa notez ca arata extrem de bine, o carcasa eleganta combinata cu performantele acestui PC ma face sa spun ca il vreau si eu. Cine nu isi odreste sa aiba un PC cu asemenea performante la un asemenea pret.

Ca si idee are un procesor INtel Core i3-3220T ce are o frecventa de 2.80GHz, acest procesor este ajutat de memoria RAM de 4 Gb si de o placa video dedicata de 2 Gb DDR3 cu un chipset video nVidia care cu siguranta face diferenta in ultimile jocuri aparute.

Ca si capacitate de stocare putem sa ne laudam cu cei 500 GB, suficienti incat sa stocam toate informatiile de care avem nevoie.

Vreau sa precizez ca mai vine echipat cu USB 3.0 ce suporta o viteza de 10 ori mai mare decat 2.0. De asemenea vine cu tehnologia AI Charger ce face incarcarea dispozitivelor mobile compatibile cu USB cu 50% mai rapida decat in mod normal.

Model Procesor: Intel® CoreTM i3-3220T
Frecventa procesor (MHz): 2800
FSB (MHz): 1333
Dimensiune Cache procesor (KB): 3072
Video integrat: Da
Capacitate (MB): 4096 DDR3
Tip kit: Single Channel
Capacitate HDD (GB): 500
Sistem de operare: Free Dos
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J