Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Cameră foto Olympus PEN E-PL7

Olympus PEN E-PL7 are un design interesant, un display flexibil şi un număr de funcţii extrem de căutate, ceea ce o face o cameră foto profesională. Datorită funcţiilor multiple de fotografiere, camera a fost creată în primul rând pentru cei deja familiarizaţi cu arta fotografierii digitale, însă cei pasionaţi pot recupera rapid.
PEN E-PL7 este succesoarea modelului PEN E-PL5, lansat acum 2 ani, designul este foarte asemănătoar, dar îmbunătăţirile în ceea ce priveşte funcţionalitatea acesteia sunt semnificative. Compania a încorporat noile tehnologii în modelul recent, iar noul Olympus PEN E-PL7 beneficiază de un ecran LCD ajustabil, opţiuni control de ultimă oră, noi efecte digitale şi un design reîmprospătat. Preţul noului model este de 500 de lire în Marea Britanie şi 700 de dolari în Statele Unite.

Olympus_PEN_E-PL7-385x400
În ceea ce priveşte calitatea imaginilor, aceasta este ireproşabilă. Camera foloseşte aceiaşi senzori de procesare a imaginii E-M10. Imaginile sunt încadrate perfect, iar contrastul şi evidenţierea acestora pot fi setate după bunul plac. Calitatea imaginilor video nu este cea mai bună, dar camera se descurcă acceptabil în filmarea unor video-uri scurte de vacanţă sau a unor filme de ocazie.
Calitatea imaginilor este mai bună decât a celor făcute cu Canon Power Shot G7 X, dar nu la fel de bună ca cele făcute de Sony A6000. Totuşi, deşi fotografiile realizate cu noul model Olympus sunt reuşite, camera este destul de lentă în efectuarea comenzilor şi fotografiilor. Aparatul se deschide în 0.8 secunde, iar durata efectuării unei fotografii este de 0.4 secunde.Design-ul este destul de atractiv, cu elemente retro, ceea ce-o face mult mai fin stilizată decât modelele anterioare.
În ceea ce priveşte conexiunea Wi-Fi, camera nu foloseşte NFC-ul pentru a se conecta la device-urile mobile, dar, în schimb, codul QR poate fi accesat, ceea ce este o soluţie mult mai simplă şi mai eficientă. Noul model PEN E-PL7 concurează cu camere similare  la acelaşi preţ şi oferă o calitate a fotografiilor mult mai bună decât modelele precedente lansate de Olympus.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J