Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Canon EOS 1100D, 12.2MP + Obiectiv EF-S 18-55mm DC III – DSLR ieftin!

canon-eos-1100d-dslrCand discutam despre aparatele foto trebuie sa evidentiem DSLR-urile, acele aparate care intradevar stie sa faca fotografii de cea mai inalta calitate. Astazi va prezentam un DSLR de la Canon, EOS 1100D nu va spune nimic la prima vedere insa noi va spunem ca este un aparat foto care isi merita fiecare cent. Nu este scump, face fotografii extra fine si este foarte usor de manevrat.


Canon EOS 1100D are o rezolutie de 12 megapixeli, mai mult de atat, viteza cu care sunt procesate fotografiile pe care le facem sunt in princial datoarate procesorului de imagine DIGIC 4 de 14 biti, acesta ofera filmare continua la 3.2 cps si imagini care contin o gama larga de detalii si de tonuri, culori vii si extra calitate a imaginii.

Pentru cei care stiu ce inseamna aceste cifre ii anuntam ca Sensibilitatea ISO est 100-6400, aici putem sa adaugam si sistemul de focalizare automata panoramica in 9 puncte, focalizeaza rapid si precis pe subiectii statici si in miscare datorita celor noua puncte AF, raspandite in cadru. Un punct AF central de tip incrucisat este sensibil atat la liniile orizontale cat si la cele verticale.

Canon EOS 1100D vine la pachet cu un Obiectiv EF-S 18-55mm DC III si in plus de asta cei de la emag va ofera cadou cartea „Imagini Mai Bune Cu EOS DSLR De La Canon”, o carte ce costa in momentul de fata 99 RON, destul de buna atat pentru incepatori cat si pentru cei care stiu cat de cat tainele fotografierii.

Ca idee, putem sa evidentiem si modul de filmare HD, mai exact 1280×720 si 30 de cadre pe secunda, toate filmarile de pe camera se pot vedea si pe televizor datorita portului HDMi.

De asemenea noi punem la dispozitie drivere si aplicatii  pentru acest DSLR.

 




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J