[CARTEA MOMENTULUI] Ne-am Iesit Cu Totii Complet Din Minti – Karen Joy Fowler

Faceti cunostinta cu familia Cooke. Naratorul romanului este Rosemary Cooke. Cand era copil ea vorbea intr-una, insa la varsta tineretii o gasiti invaluita in tacere: tacerea intentionata a uitarii, ca o coperta protectoare. S-a intamplat ceva, un lucru atat de ingrozitor incat ea a hotarat sa-l ingroape adanc in mintea sa.

Acum fratele sau mai mare este un fugar si este urmarit de FBI sub acuzatia de terorism domestic. Iar mama sa care odata era atat de plina de viata acum este o scoica a sinelui sau anterior, in timp ce tatal ei atat de ingeligent si autoritar a devenit extrem de distant.

[button_link size=”medium” src=”http://bit.ly/1NvurIe”]Verifică prețul cărții pe eMAG.ro – REDUCERE 22%[/button_link]

Un alt membru al familie pe care Rosemary il indrageste este Fern, sora sa, care are aceeasi varsta cu ea. Din pacate, cand o intalnim pe Rosemary la colegiu, atat Fern cat si fratele sau nu mai sunt in preajma sa. Exista un lucru deosebit care are de a face cu Fern si care o determina de Rosemary sa ne spuna care este povestea sa, care incepe in mod surprinzator de la mijloc, pentru ca la final sa revina spre inceputuri.

[button_link size=”medium” src=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=718a9c4d5&unique=184f69294&redirect_to=http%253A%252F%252Fwww.elefant.ro%252Fcarti%252Ffictiune%252Fliteratura-contemporana%252Fne-am-iesit-cu-totii-complet-din-minti-245437.html”]Verifică prețul cărții pe elefant.ro – REDUCERE 29%[/button_link]

Romanul Ne-am Iesit Cu Totii Complet Din Minti este scris de catre Karen Joy Fowler si este o carte exceptionala care vorbeste despre iubire, legaturi familiare si taine, o carte despre doua surori cum nu ati mai intalnit niciodata. Cartea este aparuta pe piata din Romania anul acesta, la editura Litera si are 352 pagini.

[button_link size=”medium” src=”http://profitshare.ro/l/2181960″]Verifică prețul cărții pe libris.ro – REDUCERE 22%[/button_link]

Despre Karen Joy Fowler mai adaugam faptul ca a castigat premiul PEN/ Faulkner in 2014 si a fost nominalizata pentru premiul Man Booker in acelasi an. Publicatiile de specialitate apreciaza ca aceasta carte este una remarcabila, printre primele 20 de carti de fictiune. In esenta, romanul se bazeaza pe ideea ca: chiar si cea mai bine intentionata actiune poate din pacate sa duca la consecinte cu adevarat dezastruase.

Fiind un titlu interesant din literatura universala, o veti gasi in aceasta perioada la eMag la pret cu reducere. O puteti comanda online si aproximativ in 24 de ore o veti primi la adresa pe care o mentionati. La livrare aveti posibilitatea de a deschide coletul de fata cu reprezentatul firmei de curierat.

Daca vreti sa faceti un cadou deosebit unei persoane dragi, de ce sa nu-i daruiti o carte? De ce sa nu-i daruiti tocmai aceasta carte? Acest roman ajuns in mainile unui devorator de literatura, cu siguranta va trezi interesul si va fi citit cu placere de la un capat la altul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.