Cască Samsung Gear Circle-caracteristici

Căştile bluetooth sunt în mare vogă în această perioadă, iar producătorii ne oferă o gamă variată, pentru toate gusturile: căşti în ureche sau în jurul gâtului, iar în cazul acestora s-au remarcat cele produse de LG. Samsung vrea să concureze cu cei de la LG şi de aceea a creat o cască cu un design futurist, care cu siguranţă va ieşi în evidenţă. Casca va fi lansată în luna octombrie şi va fi disponibilă pe culorile negru, albastru şi alb, deşi până acum a fost prezentată doar varianta pe albastru şi alb, la un eveniment organizat la New York unde compania a anunţat noile modele de smartphone-uri Galaxy Note 4 şi Galaxy Note Edge, alături de device-urile Gear S şi Gear VR.

samsung-gear-circle1
Una dintre caracteristicile cheie ale căştii sunt clemele magnetice care ne permit să purtăm căştile agăţate de gât ca un colier, devenind un accesoriu atunci când nu mai ascultăm muzică sau nu mai vorbim la telefon, având încorporat şi un microfon care permite acest lucru. Căştile sunt prevăzute şi cu o funcţie de alertă pentru a ne notifica când primim mesaje sau emailuri.
Denumite Gear Circle, căştile produse de Samsung par mai sofisticate decât cele create de competitorul direct LG, dar nu se poate spune cu certitudine cât de rezistente sunt în timp. De asemenea, şi părerile publicului sunt diferite. În timp ce unele persoane consideră că designul este extrem de atractiv, iar amplasarea lor în jurul gâtului este ingenioasă şi utilă, altele cred că tocmai acesta este inconvenientul care incomodează.
În dipozitivul amplasat în jurul gâtului se află bateria, care este mai mare decât cea pe care o găsim la căştile normale de ureche, având o autonomie de până la 9 ore, destul de bine în comparatie cu alte căşti similare.
Casca are conectivitate Wireless cu Bluetooth 3.0, senzor magnetic şi touch, iar informaţii cu privire la preţul la care va fi vândută nu au fost publicate deocamdată de Samsung.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.