Căşti Parrot Zik 2.0-caracteristici

Acum 2 ani, Parrot a lansat căştile fonice wireless Zik, iar imediat după lansare a început să lucreze la o nouă variantă îmbunătăţită. Produsul orelor de muncă a fost lansat de curând, iar noile căşti Zik vin cu un design nou, dar şi cu noi caracteristici funcţionale menite să ofere sunete de cea mai bună calitate.

Zik 2.0 sunt disponibile în 6 culori şi vor fi lansate în noiembrie la preţul de 399 dolari. Lansarea va avea loc în Statele Unite, iar deocamdată nu au fost oferite informaţii cu privire la lansarea lor pe piaţa europeană.

parrot-zik-2-headphones-product-photos09

Echipa Parrot a colaborat cu designerul francez, Philippe Starck, pentru conceperea noului model, iar rezultatul este destul de spectaculos. Căştile au fost reproiectate în întregime ţinându-se cont de dorinţele utilizatorilor, prima de acest gen fiind scăderea dimensiunilor şi a greutăţii. Graţie trecerii de la fier la aluminiu, căştile colorate sunt mai uşoare cu 17% faţă de modelul precedent, cântărind 270 grame spre deosebire de 325 grame, cât cântăreau precedentele. Plasticul a fost înlocuit cu piele falsă, ceea ce conferă căştilor un aspect mai rafinat.

În ceea ce priveşte funcţionalitatea, Parrot a îmbunătăţit recepţia sunetului cu ajutorul convertorului DAC, care creează un sunet mai clar, dar şi cu noi setări prin care se poate ajusta nivelul de protecţie fonică. Zik 2.0 are 8 microfoane şi un senzor în casca dreaptă care detectează când căştile nu sunt ţinute pe urechi şi opreşte automat muzica. Tot în această cască se află şi un senzor conductor care are rolul de a selecta frecvenţele joase ale vocii atunci când vorbeşti la telefon.

Parrot nu a lucrat şi la îmbunătăţirea autonomiei de viaţă a bateriei, aceasta funcţionând 6 ore atunci când Bluetooth-ul este activat, la fel şi protecţia fonică, şi până la 18 ore atunci când conectarea se face prin cablu.

Competitorii direcţi ai lui Zik 2.0 sunt The Beats StudioWireless, cele mai populare căşti Bluetooth ale momentului. Vom vedea însă cine va câştiga mai mulţi fani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.