Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Cat tine bateria la Samsung Galaxy S4 ?

2013-03-15 04.45.25Probabil daca ai ajuns pe aceasta pagina te intereseaza in mod expres cat o sa tin bateria la noul model de la Samsung, un model care a facut furori in lumea smartphone-urilor.

Tinand cont ca are un ecran destul de mare este si normal ca bateria sa tina putin, in conditii de utilizare normala bateria trebuie sa tina 2 zile fara nici un drept de apel, daca telefonul este forjat si toate serviciile sunt active pe el atunci bateria poate tine chiar si mai putin de o zi, cand ma refer la servicii pot enumera cateva: wireless, gps, mobile data (aici ramai fara internet dar poti sa-l pornesti cand ai nevoie de el), ei bine daca oprim toate activitatiile acestui telefon, setam luminozitatea la minim probabil o sa tina undeva la 4 zile, dar atunci degeaba mai ne luam Samsung Galaxy S4 daca nu le folosim, ne luam un nokia 1100 si terminam cu fitele.

Bateria este o consumabila, asa ca dupa un an de utilizare este foarte posibil sa nu mai tina atat. Este un telefon foarte fiabil, unul dintre cele mai bune din anul 2013, super sofisticat, ultima fita de tehnologie asa ca nu avem de ce sa ne interesam prea mult de bateria lui.

Noi am discutat despre acest model si aici si am vazut ce poate face acest model, am discutat despre pret si oferte, de unde se poate cumpara si unde este cel mai avantajos pret.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J